FØLG OSS:

Stian Isachsen forlenger!

Vi har signert en 2 års kontrakt med den 20 år gamle backen Sarpsborg, Stian Isachsen! Stian kom til Comet på slutten av sist sesong. Stian fikk 7 kamper i serien og 11 i kval. Stian fikk 3 assist på 18 kamper samt hadde -2 i +/- statistikken.

 

Sportsjef Martin Engebretsen har stor tro på at Stian kommer til å ta ytterligere steg denne sesongen!

«Stian kom inn på slutten av sesongen 21/22 og gjorde en bra figur og dermed har han gjort unna de første litt vanskelige kampene på seniornivå. Stian er ambisiøs og veldig seriøs i sitt treningsarbeid, så han kommer til å ta store steg fremover. Som spiller er han skøytesterk og god med puck. Med enda litt mer erfaring kommer han til å utvikle seg til en meget god ishockeyspiller. Vi gleder oss til å følge utviklingen hans de neste sesongene»

 

Stian selv ønsker å utvikle seg videre!

«Det blir veldig morsomt med en ny sesong i grønt! Jeg tivdes veldig godt i Comet forige sesong og ser derfor ingen grunn til å dra noe annet sted. Jeg har et stort ønske om å utvikle meg som hockeyspiller og da føler jeg at dette er rette stedet. Spillergruppa her er helt unik og noe jeg vil være en del av. De tok meg godt imot allerede første dagen og nå føler jeg at jeg har god kjemi med både spillere og ledere. Jeg gleder meg allerede til neste sesong når vi endelig skal krige om et fortjent opprykk.»

 

Info om Stian:

  • 20 år gammel
  • Fra Sarpsborg
  • Back
  • Spilt hele karrieren i Sparta
  • Spilt 18 kamper for Comet
  • Statistikken til  Stian Isachsen

 

Foto: Sofie Kitterød

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *