FØLG OSS:

Trenerteamet er komplett!

Datoen er 17.06, og vi kan gledelig presentere at trenerteamet er komplett, med hovedtrener, assistenttrener, keepertrener og fys-trener på plass!

Assistenttrener: Niklas Hoivivuori

Foto: Tom Minge Nilsen

Vår nye assistenttrener kommer opprinnelig fra Finland, har en lang karriere innen både hockey og innebandy, og har de to siste årene bidratt som Göran Hermanssons assistent på Lionshov. Niklas Hovivuori er mannen som nå tar på seg hatten som Comets nye assistenttrener. Niklas har en lang fartstid innen innebandyen som både spiller og trener fra Sverige som anses som en av verdens beste ligaer. For et par år siden valgte han å følge lidenskapen og hockeyen og ønsker å gjøre karriere innen treneryrket der. Han startet som assistent hos Lions og i fjor var det han g Gøran som styrte Lions. Han tar også trenerutdanning innen Frølunda HC akademi. Niklas er en ambisiøs og dedikert kar som kommer til å legge ned mye tid i Halden Ishall.

Keepertrener: Adrian Johnsen

Foto: Sofie Kitterød

Nytt av året er at vi også har ansatt en egen keepertrener. Mannen son nå skal være med på å pushe keeperne våre videre, er nok kjent for mange Halden-publikummere da han over flere sesonger har voktet buret ikledd grønn drakt. En gammel kjenning i buret for oss i Comet, og nå skal han inn å gjøre dagens målvakter enda bedre. Adrian har de siste årene hatt de eldste juniorene i Stjernen og ønsket seg over på enda større utfordringer. Adrian passer perfekt inn i gruppa, en kjempefyr som innehar mye kunnskap. Han skal følge opp keeperne tett i både trenings- og kamphverdagen. Ser dette spesielt viktig for Kristian som vi håper kan ta enda større steg med litt hjelp.

Fysisk trener : Alexander Høvik

Foto: Tom Minge Nilsen

Enda en nyhet for året er at vi også har en fast fysisk trener som skal følge opp treningen utenfor isen. Sistemann i trenerteamet blir Alexander Høvik. Dette betyr altså at han trer ut av troppen som spiller og inn som fysisk trener. Alexander og klubben har hatt en veldig fin og god dialog i lang tid og Alexander har vært ærlig hele veien ovenfor klubben, og valgte å legge skøytene på hylla grunnet manglende motivasjon for å gi 100%. Alexander er en «all-in person» og når han selv føler at det ikke går så er det en meget respektert avgjørelse. Vi er sjeleglade for å beholde han i gruppa i en viktig rolle og en brikke som virkelig kan være avgjørende. Nå om dagen holder han på å sette gutta i fysisk stand til seriestart.

Vi ønsker å rette en stor takk til vår fantastiske gullsponsor og Alexander sin arbeidsgiver, Spenst Halden som gjør det mulig for oss å ha med Alexander som fystrener. Dette er med på å utøke den profesjonaliteten i klubben vi ønsker.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *