FØLG OSS:

Ulrik Løvdal er vår nye back!

Vi har i dag signert en kontrakt med den 22 år gamle backen fra Fredrikstad, Ulrik Løvdal! Ulrik har spilt i Gjøvik de 3 siste sesongene. Han har levert 44 poeng (13+31) på 95 kamper i 1.div.

Sportsjef Martin Engebretsen er veldig fornøyd med denne signeringen!

«Ulrik har levert sterke sesonger poengmessig fra backplass i Gjøvik og er en spiller vi håper fortsetter med dette i Comet. Nok en spiller som passer godt inn i laget med matchende ambisjoner som både klubb og spillergruppe har. Vi nærmer oss en komplett back-besetning og det ser veldig spennende ut. Vi styrker laget defensivt og vi får også inn spillere som produserer offensivt.»

 

Ulrik selv gleder seg til å komme til klubben!

«Jeg gleder meg veldig til å komme til Comet å møte alle. Jeg synes det er spennende å signere, Comet har noe veldig bra på gang. Jeg føler at dette blir et lite nivå opp, på de tre sesongene jeg har spilt i Gjøvik tror jeg bare at jeg har vært med på en seier. Sist sesong for min del følte jeg var ganske bra, jeg følte jeg leverte bra både defensivt og offensivt. Jeg ønsker å spille en morsom og offensiv hockey. Jeg gleder meg også til å komme «hjem» da jeg er Fredrikstad gutt. »

 

 

Info om Ulrik:

  • 22 år
  • Back
  • Fra Fredrikstad
  • Spilt i Gjøvik
  • 44 poeng (13+31) på 95 kamper i 1.div
  • Statistikk om Ulrik Løvdal

 

Foto: Dan Kenneth Reinli

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *