FØLG OSS:

Anders Poulsen er vår nye center!

Vi har i dag signert en kontrakt med den 31 år gamle Danske forwarden, Anders Poulsen! Anders kommer fra spill i EHF Passau Black Hawks som spiller på nivå 3 i Tyskland. Sist sesong gjorde Anders 27 poeng (5+22) på 30 kamper. Anders kommer opprinnelig fra Herning der han har gått gradene i klubben. Anders har nesten 300 kamper i Metal Ligaen, han har også tre sesonger i Allsvenskan da han spilte for Oskarshamn. Anders vil få draktnummer 37.

 

Sportssjef Martin Engebretsen har stor tro på Anders! 

– Anders er en solid signering av oss med mye erfaring på høyt nivå. Han har kamper i den Danske ligaen, Allsvenskan, CHL samt VM kamper på cv-en sin. Han er en spiller som kommer til å styre spillet mye, og jeg har stor tro på at Anders vil bidra til at det blir mye morsom hockey i ishallen når sesongen drar i gang! Vil også rette en stor takk til vår Sølvsponsor Flis og Male Service, og vår samarbeidspartner Byens Hockeyspiller som også gjør denne signeringen mulig!

 

Anders selv gleder seg til å komme til Halden!

– Jeg har snakket med Leif flere ganger og jeg synes det blir spennende å komme til Halden og Comet. Fansen kan forvente en hardtarbeidende center som gjør sitt beste for laget hver kamp. Styrkene mine er i det defensive spillet, men jeg håper å bidra offensivt også!

 

 

Info om Anders:

  • Dansk
  • Kommer fra Herning
  • 31 år
  • Forward
  • Statistikken til Anders kan du se her: Elite Prospects

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *