FØLG OSS:

Magnus Nybraaten Hansen er det nye tilskuddet til troppen!

Vi har i dag signert en 1+1 kontrakt med den 18 år gamle forwarden, Magnus Nybraaten Hansen! Magnus kommer fra spill i Stjernen U20 der han gjorde 24 poeng (11+13) på 29 kamper.

 

Sportsjef Martin Engebretsen er fornøyd med å signert det unge talentet!

– Magnus er et bra talent fra Stjernen som har valgt å starte seniorkarrieren i Comet. Målet er at han skal komme inn å bidra med sitt spill, hardt arbeid og sitt ambisiøse mindset. Viktig for oss at lokale spillere ser oss som en god arena når vi uheldigvis har mistet noen av de kjerne/rollespillerne våre.

 

Magnus selv gleder seg til å starte senior karrieren i Comet!

– Jeg ser for meg at jeg kan bidra godt både på og utenfor banen. På banen med hardt arbeid i alle soner, spille medspillerne mine gode og gjøre poeng. Og spre positiv energi utenfor banen! Jeg gleder meg veldig til å komme til Comet, og få spille på senior nivå i et lag jeg er sikker på kommer til å hevde seg helt i toppen i år. Jeg tror Comet er en bra plass for meg som spiller for å kunne utvikle meg og forhåpentligvis ta steget opp til Fjordkraft-ligaen neste sesong. Å gjøre det med Comet hadde uten tvil vært veldig stort!

 

 

Info om Magnus:

 

Foto: Morgan Pettersen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *