FØLG OSS:

Daniel Trnavský fortsetter i Comet!

Vi i dag signert en kontrakt med, Daniel Trnavský for kommende sesong! Daniel kom til oss før play-in sist sesong. Daniel fikk 16 kamper for oss sist sesong der han gjorde 13 poeng (4+9). Daniel fikk vist sine styrker med pucken, noe som gjorde at han var en av Comets beste under play-in og kval sist sesong. Igjen så hadde ikke denne signering vært mulig uten Byens Hockeyspiller eller Flis og Maler Service!

 

Sportsjef Martin Engebretsen ble imponert over Trnavský sist sesong!

– Kjempe fornøyd med å ha landet signeringen av, Daniel! Han er en spiller som stiller høye krav til både seg selv, men også lagkamerater. Han imponerte sist sesong etter å ha vært lenge ute med skade. Daniel selv ønsket å dra til utlandet etter sist sesong, men når han ikke fant noe som passet han så er vi glade for at han velger å fortsette i Comet!

 

Info om Daniel Trnavský:

  • 28 år
  • Tjekkisk, men går utenom utledning kvota
  • Forward
  • 13 poeng sist sesong

Statistikken til Daniel Trnavský finner du her: Elite Prospects

 

Foto: Sofie Kitterød.

1 Comment

  • Marqvardsen Jim Rollo

    Do toho Daniel dette greier du meget godt, lukke til i ny sesong i den grønne drakta!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *