FØLG OSS:

Ny keeper på plass!

Langt skade avbrekk.

Som kjent har vår keeper Kristian Høvik pådratt seg en kneskade. Etter nærmere sjekk viser det seg å være en omfattende skade som vil holde Kristian på sidelinjen i 4-6 måneder. Siden Kristian blir ute av spill så lenge har sportsjef Martin Engebretsen hentet inn en ny keeper.

 

Sportsjefen beskriver han som liten, men en rask keeper!

– Grunnet skade situasjonen til Kristian har vi vagt å hente inn en ny keeper i mellomtiden. Nikolai Tukun Eriksson er en 21 år gammel keeper som kommer fra spill i U20 laget til Manglerud Star. Nikolai er en liten, men en rask keeper som det skal bli spennende å følge utviklingen til.

 

Vi ønsker Nikolai velkommen til Comet!

 

Info om Nikolai:

 

Foto: Sofie Kitterød.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *