FØLG OSS:

Reaksjoner etter gårsdagens tap

Treningskamper for 22/23 sesongen er ferdig spilte.

Vi startet hjemme mot Forshaga 18 august. Det endte med seier 6-3, en god gjennomført kamp der man så at laget hadde mye kvalitet selv om det var første kampen.

Neste kamp var mot Gjøvik hjemme 26 August. Det endte med tap 3-6, en kamp der Gjøvik var gode og viste at de for alvor er med i kampen om topp 4 når sesongen drar i gang.

Tredje kamp var mot Gjøvik borte 1 September. Også denne kamper ender med tap for Gjøvik 4-3. Laget kom bedre forberedt på det Gjøvik hadde å komme med, og man så at spillerne begynte å bli mer samspilte.

Fjerde kampen var borte mot Skövde 4 September. Vi går på enda ett tap, denne gangen ble det ett stygt 1-9 tap. Vi ble veldig overrasket over det Skövde hadde å komme med og ingenting funket for oss. En kamp vi bare vil legge bak oss.

Femte og siste kampen var hjemme mot Skövde 9 september. Denne kampen var en helt annen kamp enn kampen for fem dager siden. Selv om det ble tap så var måten vi spilte på veldig oppløftende med tanke på hvordan laget har spilt de andre treningskampene. Vi møtte ett veldig bra lag de to siste kampene, men viste at vi var helt på nivå denne kampen.

 

Hør reaksjonen etter kampen i går fra trener Leif og kaptein Herman Kopperud:

 

Prev 1 of 1 Next
Prev 1 of 1 Next

 

 

Foto: Sofie Kitterød.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *