1 Periode

01:49 Mål 1-0 Comet J. Engebretsen (U. Løvdal, O. Hovland)

06:31 Utvisning Comet S. Isachsen 2 minutter for Hekting

17:44 Utvisning Comet A. Laschitza minutter for Hekting

Comet får en kjempe start på perioden og Jesper Engebretsen setter inn sitt første mål for Comet etter en bra pasning bak mål fra Løvdal, 1-0! Etter at Comet har skåret kampens første blir det mye rør fra begge lag, ingen av lagene får bygd opp noe spill og pucken mistet i midtsona. Isachsen pådrar seg en 2 minutter for hekting, Comet er gode i undertall og H/L får aldri etablert noe spill. Comet tar kontroll over spillet og kunne skåret 2 og 3 til, men H/L sin keeper står i veien. Når det gjenstår nesten 2 minutter igjen pådrar Comet enda en utvisning, men heller ikke her får H/L etablert noe spill og skaper nesten ingen sjanser. Helt grei periode fra Comet som skaper mye sjanser, men mister en del puck i midtsonen.

Skuddstatistikk 1 periode:

Comet 9 – 8 Hasle-Løren

2 Periode

29:29 Utvisning Hasle-Løren D. Wågsæther 2 minutter for Hekting

29:45 Mål 2-0 Comet A. Poulsen (S. Rekstad)

32:39 Utvisning Halse-Løren T. Malmberg 2 minutter for Hekting

36:23 Utvisning Hasle-Løren R. Litaunieks 2 minutter for Tripping

Starten av andre periode er veldig rotete fra begge lag, spillet svinger begge veier, men det er ingen av lagene som har det klare overtaket. Nesten halvspilt periode får H/L en 2 minutter, 16 sekunder ut i overtallet setter Poulsen inn sitt første for kvelden, 2-0! H/L begynner å skape noen sjanser og kommer på noen farlige overganger, men får aldri til helt de store sjansene. Igjen får H/L 2 minutter, men Comet får aldri skapt noen sjanser selv med etablert spill i H/L sin sone. H/L har en kjempe sjanse, men Calle Behm redder på strek! Comet begynner å få mer kontroll over spillet, og Hovland har nesten åpent mål, men blåser pucken langt over mål. Enda en rotete periode fra begge lag, men det er Comet som har hatt de største sjansene.

Skuddstatistikk 2 periode:

Comet 20 – 7 Halse-Løren

3 Periode

42:19 Utvisning Hasle-Løren R. Litaunieks 2 minutter for Roughing

42:58 Mål 3-0 Comet C. Behm (A. Poulsen, S. Rekstad)

47:30 Utvisning Hasle-Løren F. Rødberg 25 minutter for Takling mot Hodet

54:10 Utvisning Comet S. Mjølnerød 2 minutter for Slashing

54:35 Utvisning Hasle-Løren R. Sørensen 2 minutter for Slashing

58:38 Utvisning Comet C. Behm 2 minutter for Tripping

Comet kommer ut i ett bedre tempo i tredje periode, og skaffer seg ett overtall før tre minutter har gått. Det går ikke mange sekundene før Calle Behm setter pucken i mål fra blå, 3-0! Comet kontrollerer mye av spillet nå, og når Poulsen blir taklet stygt i hodet får Comet 5 minutter i overtall. Comet skaper en del sjanser i de 5 minuttene, men får aldri satt pucken i mål. Comet blir tildelt ett straffeslag, men Poulsen skyter pucken rett i votten på Kilefors-Petterson. Comet pådrar seg en 2 minutter og her får Hasle-Løren etablert spill og skaper sjanser, men Høvik står en god kamp og tar det som kommer! Kampen ender 3-0, en rotete kamp som svinget begge veier, men med en god Høvik bakerst vinner Comet fortjent.