07:29 Utvisning Comet M. Nybraaten Hansen 2 minutter for Hekting

10:32 Mål 1-1 Comet A. Laschitza (J. Grøndahl, O. Hurthi)

15:25 Utvisning Hasle-Løren R. Sørensen 2 minutter for charging

16:16 Mål 1-2 Comet A. Poulsen (C. Behm, H. Kopperud)

16:52 Utvisning Halse-Løren M. Ytreberg 2 minutter for Hekting

Comet starter kampen i bra tempo, men det er H/L som skårer først. Comet mister pucken på blå og H/L kommer 2 mot 1. Larsson gjør ingen feil og sender H/L i føringen. Comet er best med puck og skaper noen sjanser, men H/L er farlige på overganger og skaffer seg overtall på tiden 07:29. Comet får kjippa pucken ut av sone hele tiden sånn at H/L aldri får bygd opp noe veldig bra spill. 1-1! Laschitza reduserer for Comet etter fint spill med Grøndahl. Comet presser på, og har flere skudd som ikke treffet målet. H/L pådrar seg en 2 minutter og her får Comet etablert spill fra første dropp. Behm gir en pasning til Poulsen som skyter på direkten, 1-2! Mye bra spill fra Comet som er det beste laget i første omgang.

Skuddstatistikk 1 periode:

Halse-Løren 3 – 11 Comet

2 Periode

23:27 Utvisning Comet S. Rekstad 2 minutter for Interference

25:38 Mål 2-2 Hasle-Løren E. Granlund (R. Sørensen)

29:46 Mål 2-3 Comet O. Hovland (M. Nybraaten Hansen, J. Grøndahl)

34:41 Mål 2-4 Comet H. Vaglen (C. Behm, A, Poulsen)

36:28 Mål 3-4 Hasle-Løren J. Larsson (E. Forsberg, R. Aastad)

37: 09 Utvisning Hasle-Løren R. Sørensen 2 minutter for Hekting

37:19 Mål 3-5 Comet S. Rekstad (A. Poulsen, H. Kopperud)

38:17 Utvisning Hasle-Løren T. Mørk 2 minutter for Tripping

H/L kommer ut i andre periode med ett helt annet tempo, og Comet får en to minutter tidlig. H/L skaper noen små sjanser, men klarer aldri å sette pucken i mål. Like etter at utvisningen er ferdig roter Comet det til bak mål og H/L setter inn reduseringen, 2-2. Comet har tatt mer styring over pucken i denne perioden og danser nesten rundt H/L spillerne. Oskar Hovland setter inn sitt første av mange A-lagsmål for Comet, 2-3! Nesten 5 minutter senere styrer Vaglen inn ett skudd fra Behm, 2-4! Comet dominerer spillet, men H/L er farlige når de får sjansen og Larsson setter inn sitt andre for kvelden, 3-4. H/L får en 2 minutter som Comet utnytter bra! 10 sekunder ut i powerplayet sitter målet, 3-5! Comet starter også tredje periode overtall.

Skuddstatistikk 2 periode:

Halse-Løren 7 – 15 Comet

3 Periode

47:47 Mål 3-6 Comet H. Enock (A. Laschitza, D. Trnavsky)

47:47 Utvisning Comet A. Laschitza 2 minutter for usportslig opptreden.

59:04 Straffeslag Comet, ikke mål.

Comet med en tomålsledelse inn før tredje periode. H/L starter igjen bra og er farlig nærme flere ganger, men Høvik står igjen på huet og tar de pucka som kommer! H/L er det beste laget i starten av den siste periode, de skaper mye sjanser, men får aldri presset Comet lavt. Endelig sitter den for Enock! Hugo tar pucken fra nesten egen sone og får satt pucken i H/L sitt mål, 3-6! I det Hugo skårer oppstår det en situasjon der Laschitza pådrar seg en 2 minutter for usportslig oppførsel. H/L klarer ikke å utnyttet det overtallet.  Med 56 sekunder igjen å spille kommer Trnavsky neste alene med keeper og blir hindret, det blir dømt straffeslag, men Trnavsky bommer. Kampen ender 3-6, en god kamp av Comet!