FØLG OSS:

Tabelltopp!

1 Periode

04:29 Utvisning Comet T. Skaarberg 2 minutter for Forsinkelse av spillet.

Starten av kampen er jevn, og Comet får en 2 minutter tidlig i kampen. Furuset får bygd opp spill, men klarer ikke å sette pucken i mål. Herfra skal alt handle om Furuset. Kampen svinger begge veier, men det er Furuset som kjører på om dominerer skuddstatistikken. Comet sliter med å ta føringen av kampen og det er Furuset som har fått den beste starten på kampen. Blir ingen skåringer i første periode, men det er Furuset som er nærmest.

Skuddstatistikk 1 periode:

Furuset 15 – 6 Comet

2 Periode

21:48 Utvisning Furuset H. Finckenhagen 2 minutter for Høy-kølle

32:30 Utvisning Furuset T. Henriksen 2 minutter for Tripping

33:48 Mål 0-1 Comet D. Trnavsky

34:50 Mål 1-1 Furuset T. Uggerud (S. Svendsen)

35:59 Mål 1-2 Comet O. Hurthi (O. Hovland)

36:46 Utvisning Furuset T. Ravne 2 minutter for Tripping

39:38 Mål 1-3 Comet A. Laschitza (H. Vaglen, J. Bugten)

Furuset starter med å pådra seg en 2 minutter tidlig i perioden. Comet klarer ikke å utnytte det overtallet. Starten på andre perioden er mye bedre etter en svak første periode der Furuset var det beste laget. Igjen får Furuset en 2 minutter, Comet får etablert spill, men klarer ikke å skåre ved etablert spill. Trnavsky utnytter at Furuset går og bytter som fører til at han nesten er helt alene med keeper, 0-1! Ikke lenge etterpå finner Svendsen, Uggerud som står foran mål og setter inn reduseringen, 1-1. Denne perioden er mer jevn, men det er Comet som har de største sjansene. Hurthi og Hovland kommer to mot en og Hurthi gjør ingen feil, 1-2! Med under 5 minutter igjen å spille pådrar Furuset seg enda en 2 minutter. Comet etablerer spill i Furuset sin sone og er nærme skåring. Laschitza setter inn Comets tredje for kvelden! Veldig god periode fra Comet som har heva nivået fra første periode.

Skuddstatistikk 2 Periode:

Furuset 5 – 13 Comet

3 Periode

43:59 Mål 1-4 Comet A. Laschitza (S. Rekstad)

46:37 Mål 1-5 Comet J. Engebretsen (H. Vaglen)

48:95 Utvisning Comet A. Laschitza 2 minutter for Slashing

56:06 Utvisning Comet C. Behm 2 minutter for Hekting

Comet med god andre periode kommer ut i tredje med bra tempo. Laschitza kommer alene mot Furuset sin keeper før det har gått 4 minutter av tredje, han drar Giæver til siden og setter pucken i nettaket, 1-4! Ikke lenge etterpå kopierer nesten Engebretsen skåring til Laschitza og sitter inn 1-5! Comet har ingen problemer resten av perioden og Furuset skaper ingenting. Comet vinner fortjent og har full pott på 4 kamper!