FØLG OSS:

Vi taper sesongens siste treningskamp

1. Periode

Skövde starter kampen best og styrer hele spillet i noen minutter fra første dropp. Comet sliter med å få kontroll på pucken sånn at man får bygd opp spillet. Skövde skaper mye sjanser, men Kristian Høvik i målet stopper Skövde i å sette inn kampens første mål tidlig i perioden. Utover i perioden får Comet bygd opp spillet bakfra og kommer seg inn i sonen til Skövde, selv om de største sjansene uteblir. Nummer 72 på Skövde tar med seg pucken fra eget mål, danser seg inn i midtsonen og inn i Comet sin sone å setter pucken i mål, 0-1. Comet sliter å henge med når Skövde skrur opp tempoet. Comet pådrar seg en utvisning, Skövde får etablert spill fra start, og de kommer til en del sjanser, men Høvik tar de puckene som kommer! Comet kommer nærmere og nærmere, men får ikke til en skikkelig avslutning på mål. Comet får også powerplay, men får aldri avsluttet. Skövde var det beste laget i starten av perioden, men Comet kommer mer inn i kampen på slutten av perioden og starter 2 periode i overtall.

2. Periode

Comet starter i overtall og Comet kommer ut med en helt annen energi i andre periode. Begge lag pådrar seg flere utvisninger noe som resulterer i både 5 mot 3 og 4 mot 3 ved noen anledninger. Kopperud blir spilt igjennom alene mot keeper, men setter pucken i maska på Skövde sin keeper. Daniel Trnavsky kommer skrått mot mål, og setter pucken bak Skövde sin keeper, 1-1! Mye bra spill fra Comet den siste tiden, som virker å ha fått kampen dit de vil. Skövde setter bra trykk på Comet målet og holder pucken i Comet sin sone lenge. Det resulterer i skåring til Skövde, 1-2. Litt imot spillets gang hvis man ser over hele perioden. Comet skal spille 5 mot 4 i 1:52 i tredje periode.

3. Periode

Comet fortsetter det bra spillet i tredje periode. Comet kriger i hver eneste duell og spillerne jobber for hverandre! Høvik i målet har fått mye å gjøre i dag, men han har flere gode redninger som holder Comet inne i kampen. Denne perioden blir det ett par utvisninger til begge lag, Skövde går opp til 1-3 etter ett skudd som Høvik ikke ser. Bare sekunder senere reduserer Trnavsky igjen! På sammen måte som sist skårer han. På slutten av kampen tar Comet keeper, men Comet mister pucken på blå og Skövde kan sette pucken i åpent mål, 3-4. En god kamp av Comet der kampen kunne vippet begge veier.

Første seriekamp er allerede neste helg mot Hasle-Løren 17 September. Første hjemmekamp er 21 September, billetter kan kjøpes i appen allerede nå!