1 Periode

11:54 Utvisning Comet D. Trnavsky 2 minutter for Interference

14:04 Utvisning Nidaros O. Larssen 2 minutter for Interference

17:00 Utvisning Comet E. Lorraine 2 minutter for Slashing

Comet kommer ut i høyt tempo i starten av kampen. Comet styrer mye av spillet og skaper ett par sjanser, men Johansson tar puckene som kommer. Comet har en kjempe sjanse der alle tror pucken går i mål, men dommeren blåser for interference på Trnavsky. Nidaros får etablert spill i Comets sone og har noen få sjanser, men Comet klarer å ri av det undertallet. Nidaros begynner å komme litt mer inn i kampen, men det ligger ett mål i lufta til Comet. Nidaros får en 2 minutter og her har Comet sjansen til å ta ledelsen, men igjen så stenger Johansson buret og Comet får ikke pucken i mål, selv med bra spill. Nidaros begynner å nærme seg en skåring de også, men er for svake i avslutningene og Zurawski redder det som kommer! Med 3 minutter igjen av første periode får Lorraine en 2 minutter når han stopper ett Nidaros angrep. Nidaros er nærme skåring og har en veldig bra sjanse, men får ikke pucken i mål. Perioden ender 0-0.

Skuddstatistikk 1 periode:

Nidaros 11 – 11 Comet

2 Periode

26:51 Mål 0-1 Comet O. Hovland (J. Engebretsen)

28:37 Utvisning Comet A. Laschitza 2 minutter for Slashing

30:12 Utvisning Comet A. Kristiansen 2 minutter for Kryss-takling

30:42 Mål 1-1 Nidaros J. George (V. Adelsons, N. Hallstrøm)

31:59 Utvisning Nidaros M. Fillingsnes 2 minutter for Roughing

31:59 Utvisning Comet D. Trnavsky 2 minutter for Delay of game

32:53 Mål 2-1 Nidaros J. George (N. Hallstrøm, E. Rohdin)

34:32 Mål 3-1 Nidaros M. Fillingsnes (E. Sæteraas)

38:25 Utvisning Nidaros J. Selnes 2 minutter for Høy-kølle

38:46 Mål 4-1 Nidaros J. Rostad

39:58 Utvisning Nidaros E. Sæteraas 2 minutter for Krys-takling

Comet er det beste laget etter pausen og skaper mest. Mye trafikk foran Nidaros sitt mål, og her får Hovland pirka pucken i mål, 0-1! Kampen er fortsatt jevn, men når Comet får to utvisninger like etter hverandre utligner Nidaros, 1-1. Herfra og resten av perioden skal det bare handle om Nidaros. Det blir en utvisning til begge lag og spill 4 mot 4 etter litt gruff ved Comet sitt mål. Nidaros tar ledelsen her, 2-1. Under minuttet senere blir Fillingsnes spilt igjennom etter ett dårlig bytte fra Comet, han setter pucken bak Zurawski og brått står det 3-1. På tiden 38:25 får Comet sjansen til å redusere, men Comet gir bort pucken foran eget mål og Rostad gjør ingen feil, 4-1. Kampen har blitt snudd helt på hodet i løpet av nesten 9 minutter. Med 2 sekunder igjen får Nidaros en 2 minutter, Comet starter tredje og siste periode i overtall.

Skuddstatistikk 3 periode:

Nidaros 8 – 11 Comet

3 Periode

46:28 Utvisning Nidaros Z. Bodini-Schmitt 2 minutter for Hekting

52:40 Utvisning Nidaros J. Rostad 2 minutter for Interference

59:11 Mål 4-2 Comet D. Trnavsky (A. Poulsen, E. Lorraine)

59:37 Mål 5-2 Nidaros Z. Bodini-Schmitt

Comet klarer aldri å utnytte overtallsspillet i starten av tredje periode. Comet får to overtallsspill ikke lenge etter hverandre, men klarer aldri og etablert ett bra overtall i Nidaros sin sone. Nidaros er det beste laget i tredje periode og Comet får ikke etablert noe bra trykk på Nidaros sitt mål. Med 49 sekunder igjen å spille reduserer Comet med Trnavsky som setter pucken på ett direkte skudd, 4-2. Comet tar timeout og tar keeper, men det er heller Nidaros som får mål og setter pucken i åpen kasse, 5-2.

Nidaros 5 – 11 Comet