01:30 Mål 1-0 Bergen J. de Jonge (J. Jensen, J. Raa)

03:24 Mål 2-0 Bergen D. Nilsson (L. Fransson)

10:02 Utvisning Comet A. Laschitza 2 minutter for Slashing

10:53 Mål 3-0 Bergen J. de Jonge (P. Lindvik. J. Jensen)

11:29 Utvisning Bergen J. Jensen 2 minutter for Tripping

18:47 Utvisning Bergem D. Nilsson 2 minutter for Hekting

19:05 Utvisning Bergen J. de Jonge 2 minutter for Slashing

19:32 Mål 3-1 Comet A. Laschitza (D. Trnavsky, J. Grøndahl)

Bergen starter perioden best og presser Comet høyt, det resulterer i at Bergen setter inn 1-0 etter 01.30 spilt. Bergen presser Comet høyt og Comet sliter med å bygge opp spillet sitt og komme seg inn i offensiv sone. Bergen legger på til 2-0 etter 03:24 spilt. Bergen er det beste laget i starten i perioden og Comet skaper nesten ingenting offensivt og gjør mye feil i egen sone. Bergen får ett overtall og setter inn 3-0. Comet virker rystet på måten Bergen har startet kampen på, men begynner å skape mere sjanser. Comet får sjansen i powerplay, men får aldri skapt de store sjansene. Først pådrar Nilsson seg en 2 minutter med under 2 minutter igjen å spille også får de Jonge en 2 minutter i offensiv sone, i spill 5 mot 3 setter Laschitza inn Comets redusering, 3-1! Comet starter andre periode i overtall i 1 minutt og 5 sekunder.

Skuddstatistikk 1 periode:

Bergen 12 – 22 Comet

23:57 Utvisning Bergen M. Monsen 2 minutter for Interference

24:17 Mål 3-2 Comet D. Trnavsky (E. Lorraine)

30:44 Mål 3-3 Comet A. Laschitza (U. Løvdal)

34:08 Utvisning Bergen A. Skage 2 minutter for Roughing

34:08 Utvisning Comet U. Løvdal 2 minutter for Roughing

36:30 Mål 4-3 Bergen A. Skage (J. de Jonge)

Comet får ikke utnyttet det overtallet som de starter med i andre periode. Ikke lenge etterpå får Bergen en ny to minutter og her reduserer Comet, 3-2! Trnavsky kommer på en overgang med to andre Comet spillere, men velger heller bare å vente ut keeper og setter pucken imellom bena på keeper. Laschitza blir spilt helt alene igjennom av Løvdal, Laschitza gjør ingen feil o utligner til 3-3 etter at Comet har ligget under 3-0! På tiden blir det en utvisning til begge lag for roughing og spill 4 mot 4. Litt etter at utvisningene er ferdig kommer Bergen på en kontring og Skage sender Bergen tilbake i ledelsen, 4-3. Comet gjorde som i går en bra andre periode og er det beste laget, og kunne leda kampen.

Skuddstatistikk 2 periode:

Bergen 12 – 13 Comet

42:04 Mål 4-4 Comet A. Laschitza (U. Løvdal, H. Vaglen)

50:21 Utvisning Bergen P. Åman 2 minutter for Kryss-takling

54:39 Utvisning Bergen I. Enmarker 2 minutter for Høy-kølle

56:50 Timeout Comet

57:16 Mål 4-5 Comet A. Niskakangas (C. Behm)

58:23 Utvisning Bergen M. Jonassen matchstraff for takling mot hodet

59:25 Mål 4-6 Comet D. Trnavsky (H. Kopperud)

59:43 Utvisning Bergen J. de Jonge 2 minutter for Usportslig oppførsel

Laschitza setter inn sitt tredje for dagen og utligner til 4-4! Comet har fått en kjempe start på siste periode. Åman får en 2 minutter for kryss-takling og Comet har sjansen til å gå opp i ledelsen, men dessverre går ikke puckenen i mål. Bergen har en kjempe sjanse der pucken ligger på streken, men Comet klarer å få pucken ut! Comet tar en timeout og det ser ut til å hjelpe! Behm skyter på Bergens keeper og Niskakangas setter inn returen, 4-5! Jonassen tar en stygg hode takling på Laschitza som blir liggende, Jonassen får match straff og Comet har overtall resten av kampen. Bergen velge og ta keeper ved en dropp i midtsonen, Comet vinner droppen og Trnavsky setter spikern i kista, 4-6. Etter en trøblete første periode vinner Comet fortjent til slutt!