01:28 Mål 1-0 Lørenskog A. Jonassen (J. Opsahl, E. Gjøs)

02:48 Mål 2-0 Lørenskog M. Ekberg (D. Gloppen, M. Menkerud)

06:47 Mål 2-1 Comet H. Vaglen (H. Kopperud, A. Poulsen)

10:40 Utvisning Lørenskog P. Dalen 2 minutter for Holding

12:08 Mål 3-1 Lørenskog M. Ekberg (K. Philqvist)

13:04 Utvisning Comet M. Nybraaten Hansen 2 minutter for Hekting

18:56 Utvisning Comet H. Kopperud 2 minutter for Hekting

Lørenskog starter kampen aller best og tar kontroll over pucken fra start. På tiden 01:28 styrer Jonassen pucken inn fra Opsahl, 1-0 til Lørenskog. Ikke lenge etterpå øker Lørenskog ledelsen til 2-0. Ekberg styrer pucken i mål etter en pasning fra Gloppen. Lørenskog leder 2-0 før det er spilt 3 minutter. Comet virker rystet over tempoet Lørenskog har kommet ut med i starten av kampen. Vaglen får stå helt alene i slottet og reduserer for Comet, 2-1! Comet begynner å komme mer inn i kampen. Lørenskog får en 2 minutter for holding og istedenfor at Comet utligner roter Comet til for seg selv bak eget mål og Ekberg kan sette pucken i det åpne målet, 3-1. Lørenskog presser Comet hardt i egen sone og er nærme skåring, men det resulterer i at Comet pådrar seg en 2 minutter med litt over 1 minutt igjen.

Skuddstatistikk 1 periode:

Lørenskog 13 – 12 Comet

21:35 Utvisning Comet A. Laschitza 2 minutter for Hekting

29:56 Utvisning Comet S. Mjølnerød 2 minutter for Holding

38:11 Utvisning Lørenskog V. Indrelid 2 minutter for Holding

På starten av andre periode får Lørenskog sjansen i overtall. Lørenskog får etablert spill i Comet sin sone, men Comet er gode i undertall og rydder unna. Andre periode starter jevn og begge lag ett par sjanser. Comet er helt på høyde med Lørenskog, men sliter med å få trykk inn i sonen til Lørenskog. Comet får sjansen i overtall, men klarer aldri å sette ett bra trykk på målet til Lørenskog. Jevn periode spillemessig og lite sjanser til begge lag.

56:22 Utvisning Lørenskog E. Hermanrud 2 minutter for Slashing

Comet kommer skjevt ut fra start i siste periode når først Vaglen får 2 minutter etter 27 sekunder spilt og like etterpå før Bugten en 2 minutter. Lørenskog skal spille 5 mot 3, Comet klarer å ri av det undertallet! Tredje periode er like jevn spilt som andre periode med lite sjanser til begge lag. Comet får endelig sjansen i overtall, men sliter med å skape sjanser. Comet tar keeper på slutten av kampen, men heller ikke med en spiller mer klarer Comet å sette pucken i mål. Lørenskog vinner kampen 3-1.