01:16 Utvisning Gjøvik J. Bjerke 2 minutter for Hekting

05:48 Mål 1-0 Gjøvik J. Engesveen

09:04 Utvisning Comet C. Behm 2 minutter for Hekting

19:00 Utvisning Comet H. Vaglen 2 minutter for Hekting

Comet får ett tidlig overtallsspill, mye gode sjanser og det kunne både stått 1-0 og 2-0 ved flere anledninger, men Comet får ikke satt pucken i mål. Ikke lenge etterpå dumper Engesveen pucken fra midtsonen, pucken spretter rett før Zurawski og pucken går forbi, 1-0 til Gjøvik. Etter Gjøvik fikk det første målet er det de som har styrt kampen. Behm pådrar seg en 2 minutter og Gjøvik er farlig nærme 2-0. Niskakangas har nesten helt åpent mål, men får ikke satt pucken i mål. Gjøvik kommer seg forbi flere Comet spillere og det endre opp med utvisning til Vaglen med 1 minutt igjen å spill.

Skuddstatistikk 1 periode:

Gjøvik 11 – 12 Comet

21:08 Utvisning Comet D. Trnavsky 2 minutter for Hekting

21:25 Utvisning Comet C. Behm 2 minutter for Slashing

23:06 Mål 2-0 Gjøvik D. Sakshaug (J. Bjerke, C. van Doorn)

28:09 Utvisning Gjøvik D. Stensrud 2 minutter for Hekting

29:14 Utvisning Gjøvik V. Sveen 2 minutter for Holding

30:07 Mål 2-1 Comet A. Niskakangas (C. Behm)

31:07 Utvisning Comet H. Enock 2 minutter for Tripping

32:31 Mål 3-1 Gjøvik W. Hallden (L. Nevala, R. Sakshaug)

35:38 Utvisning Comet A. Kristiansen 2 minutter for Roughing

37:48 Utvisning Comet for mange spillere på is

39:31 Utvisning Gjøvik R. Sakshaug 2 minutter for Slashing

39:47 Utvisning Gjøvik A. Nyland 2 minutter for Hekting

39:58 Mål 3-2 Comet A. Niskakangas (A. Poulsen)

Comet pådrar seg to utvisninger før det har gått 2 minutter av andre periode. Det ender med at Gjøvik spiller 5 mot 3 og går opp i en 2-0 ledelse. Noen minutter senere er det Gjøvik som får to utvisninger med i løpet av 1 minutter. Comet får etablert spill 5 mot 3 i Gjøvik sin sone og Niskakangas er på returen fra Behm og reduserer for Comet, 2-1! Enock får en utvisning når han stopper en Gjøvik spiller som nesten er helt alene med keeper. Gjøvik får etablert spill i Comet sin sone. Klikk klakk sier det mellom Nevala og Hallden som setter pucken fint i må, bak Zurawski. Perioden er preget av mye utvisninger og igjen spiller Comet 5 mot 3, men 2 sekunder igjen klarer Niskakangas å sette inn reduseringen, 3-2!

Skuddstatistikk 2 periode:

Gjøvik 12- 8 Comet

41:49 Mål 4-2 Gjøvik L. Nevala

47:15 Utvisning A. Nyland 2 minutter for Hekting

52:07 Mål 4-3 S. Rekstad (S. Ahlsen)

56:49 Utvisning Comet T. Skaarberg 2 minutter for Delay of game

Comet får ett lite trykk helt i starten av perioden, men Comet er for offensive som gjør at Nevala kommer alene med Zurawski, Nevala gjør ingen feil og setter inn Gjøvik sitt fjerde for kvelden. Comet sliter med å få fart i spillet sitt og skaper noen halv sjanser. Gjøvik må spille undertall, og her har Comet sjansen til å redusere, men får pucken i mål. Tidligere Comet spiller Herman Plogås gir bort pucken til Rekstad som setter inn redusering, 4-3! Comet presser Gjøvik, men med under 4 minutter igjen pådrar Skaarberg seg en 2 minutter. Comet får aldri pucken i mål, selv om de tar keeper. Comet taper 4-3, en kamp preget av mye utvisninger.