08:36 Mål 1-0 Bergen L. Fransson (I. Enmarker, D. Nilsson)

11:49 Utvisning Bergen J. Raa 2 minutter for Hekting

16:08 Utvisning Comet U. Løvdal 2 minutter for Tripping

17:05 Utvisning Comet J. Bugten 2 minutter for Hekting

19:25 Utvisning Bergen J. de Jonge 2 minutter for Hånd rundt pucken

Jevn starter der det er ett par sjanser til begge lagene, men det er Bergen som tar ledelsen 1-0 etter at Bergen sin poengkonge Fransson setter pucken i Comets mål. Comet får sjansen i overtall etter at Raa fikk en 2 minutter. Comet får etablert spill og er nærme skåring, men nesten alle skuddene er utenfor mål. Comet er det beste laget spillemessig og skaper mest, men Bergen får noen sjanser, men de er ikke gode nok til å gå inn i mål. Først får Løvdal en 2 minutter og nesten 1 minutt senere får Bugten en 2 minutter, spill 3 mot 5 for Comet i 1 minutt. Bergen er veldig nærme ved å øke ledelsen. I undertallet roter Bergen til for seg selv og en Comet spiller får stå helt alene foran keeper, men skuddet går utenfor. Comet starter tredje periode i overtall etter at de Jonge fikk en 2 minutter med 35 sekunder igjen.

Skuddstatistikk 1 periode:

Bergen 9 – 14 Comet

24:22 Utvisning Bergen J. de Jonge 2 minutter for Høy-kølle

28:13 Mål 1-1 Comet E. Lorraine (D. Trnavsky, J. Grøndahl)

28:26 Mål 1-2 Comet A. Niskakangas (H. Enock, C. Behm)

29:43 Utvisning Comet J. Bugten 2 minutter for Tripping

35:22 Mål 1-3 Comet H. Kopperud (J. Grøndahl, A. Poulsen)

37:14 Utvisning Comet T. Skaarberg 2 minutter for Slashing

Comet får ikke utnyttet overtallet i starten av periode, men Comet har tatt grep om kampen og styrer det meste av spillet. Lorraine klarer å pirke inn den løse pucken som ligger foran Bergen sin keeper selv om det er mye kaos rundt mål, 1-1! 13 sekunder senere fanger Niskakangas opp returen som Bergen sin keeper gir og setter pucken på backhand i mål, 1-2! Comet har snudd kampen og ikke lenge etterpå øker Kopperud ledelsen der han bare venter ut Bergen sin keeper, 1-3! Bergen har noen farlige overganger og kommer noen ganger 2 mot 1, men skuddene går på utsiden av mål. Comet pådrar seg en 2minutter, men rir av det ganske greit.

Skuddstatistikk 2 periode:

Bergen 12 – 23 Comet

41:12 Mål 2-3 Bergen J. Jensen

42:44 Utvisning Comet O. Hurthi Hoding, straffeslag

42:44 Straffeslag Bergen, ikke mål

45:35 Mål 2-4 Comet J. Grøndahl (E. Lorraine)

48:35 Mål 3-4 Bergen P. Åman (D. Nilsson, L. Fransson)

48:50 Mål 3-5 Comet J. Grøndahl (E. Lorraine, D. Trnavsky)

51:53 Utvisning Bergen J. Jensen 2 minutter for Roughing

51:53 Utvisning Comet T. Skaarberg 2 minutter for Roughing

51:53 Utvisning Comet M. Hansen 2 minutter for Goalie Interference

54:05 Utvisning Bergen J. Sandberg 2 minutter for Hekting

56:41 Mål 3-6 Comet H. Kopperud (S. Rekstad)

57:24 Utvisning Comet A. Laschitza 2 minutter for Tripping

58:15 Mål 4-6 Bergen J. Raa (P. Åman, J. Jensen)

59:26 Utvisning Bergen L. Fransson 2 minutter for Roughing

Bergen reduserer til 2-3 tidlig i perioden etter at Jensen utnytter en Comet feil. Ikke lenge etterpå får Bergen tildelt straffeslag, men Zurawski redder! Grøndahl får stå helt alene foran slottet og banker ikke Comets fjerde for kvelden! Bergen spiller fint inn i Comet sin sone og Åman reduserer for Bergen, 3-4. 25 sekundere senere setter Grøndahl inn sitt andre for kvelden, 3-5! På tiden 51:53 blir det tre utvisninger der Bergen får overtallsspill. Comet klarer å ri det undertallet av ganske greit. Rekstad finner Kopperud foran mål som setter pucken i mål så vidt bak Bergen sin keeper, 3-6! Laschitza pådrar seg en 2 minutter for tripping i offensiv sone med nesten to og halvt minutt igjen. Bergen klarer å redusere igjen, men det hjelper ikke. Comet vinner helgens første kamp 4-6!