Sesongens første tap

11:37 Utvisning Comet A. Poulsen 2 minutter for Delay of game

18:30 Utvisning Comet A. Kristiansen 2 minutter for Tripping

20:00 Utvisning Gjøvik D. Sakshaug 2 minutter for Tripping

Det er Comet som starter kampen best og har de største sjansene. Comet hadde en kjempe sjanse der Poulsen drar av 3 stk, men får aldri pucken i mål. Niskakangas får heller ikke returen i mål. Comet får en 2 minutter etter at Poulsen gjør feil to ganger ved dropp. Gjøvik får etablert spill i Comet sin sone og får mye pucker på mål. Gjøvik hadde nesten helt åpent mål, men Zurawski får reddet med snappen! På tiden 18:30 får Comet en 2 minutter, her får igjen Gjøvik etabler spill og får mye pucker på mål, men heller ikke her får de pucka i mål. Akkurat når perioden er slutt får Gjøvik en utvisning for tripping. Det blir spill 4 mot 4 i 30 sekunder av andre periode før Comet skal spille 5 mot 4 i 1:30. En jevn periode, men det er Comet som har produsert mest i 5 mot 5.

Skuddstatistikk 1 periode:

Comet 9 – 13 Gjøvik

24:35 Utvisning Gjøvik W. Hallden 2 minutter for Kryss-takling

35:57 Utvisning Gjøvik C. van Doorn 2 minutter for Slashing

38:23 Utvisning Comet J. Bugten 2 minutter for Tripping

39:16 Mål 0-1 Gjøvik W. Hallden (J. Engstrøm, R. Sakshaug)

Comet får ikke utnyttet overtallet som de får. Comet spiller rundt Gjøvik ved flere anledninger og er det beste laget, men får ikke satt pucken i mål. Gjøvik får en 2 minutter og her kan Comet skåre kampens første, men får aldri pucken i mål tross store sjanser. På tiden 35:57 får Comet enda ett overtall, og igjen får Comet store sjanser, men klarer aldri å få pucken i mål. Comet er det beste laget og Gjøvik skaper nesten ingenting. Bugten pådrar seg en 2 minutter for tripping og her setter Hallden pucken i mål. Det står 0-1 til Gjøvik, veldig mot spillets gang. Kjempe god periode av Comet, men klarer aldri og får pucken i mål.

Skuddstatistikk 2 periode:

Comet 15 – 7 Gjøvik

44:37 Utvisning Comet S. Mjølnerød 2 minutter for Hekting

48:53 Mål 0-2 Gjøvik K. Rogstadmoen (H. Horverak, R. Sakshaug)

54:00 Mål 0-3 Gjøvik L. Nevala (C. van Doorn, S. Hallstrøm)

54:30 Utvisning Gjøvik W. Hallden 2 minutter for Hekting

55:45 Mål 1-3 C. Behm (S. Rekstad, A. Poulsen)

56:04 Utvisning Gjøvik D. Stensrud 2 minutter for delay of game

59:08 Utvisning Gjøvik S. Hallstrøm 2 minutter for kryss-takling

Gjøvik med en 0-1 ledelse før tredje periode. Mjølnerød får en 2 minutter for Hekting, men Gjøvik får aldri satt pucken i mål. På tiden 48:53 sitter den for Gjøvik, 0-2. Igjen får Gjøvik ett mål imot spillets gang. Comet skaper ett par sjanser, men Gjøvik klarer å stoppe oppspillene i midtsonen. På tiden 54:00 setter Gjøvik 0-3 på en overgang, dette virker som var spikeren i kista. 30 sekunder etter målet får Comet ett overtall, her skyter Calle Behm fra blå rett i krysset, 1-3! Bare noen sekunder senere får Gjøvik igjen en 2 minutter. Comet velger å ta keeper, men klarer aldri å redusere, Gjøvik vinner 1-3.