03:16 Mål 1-0 Comet E. Lorraine (C. Behm)

04:27 Mål 1-1 Narvik E. Harr (T. Christensen, C. Leth)

06:40 Utvisning Narvik S. Ødegaard 2 minutter for Slashing

10:09 Utvisning Comet S. Hansen 2 minutter for Boarding

13:53 Utvisning Narvik T. Tveter 2 minutter for Tripping

18:34 Utvisning Narvik E. Johansen 2 minutter for Holding

Comet starter kampen i høyt tempo og skaper bra med sjanser i starten. Behm skyter fra blå og Lorraine plukker opp returen, 1-0! Men gleden er kortvarig. Ikke lenge etterpå roter Comet det til bak eget mål og to Narvik-spillere får stå helt alene foran mål. Christensen tar en skuddfinte og gir heller pucken til Harr som kan sette pucken bak en utspilt Zurawski. Comet får sjansen i overtall og skaper bra med sjanser, men får ikke satt pucken i mål. Comet er det beste laget i første periode og det er bare en god Ljung som holder Narvik inne i kampen. Comet må spille undertall etter at Nybraaten Hansen fikk litt overtenning og pådro seg en to minutter for boarding. Comet holder unna! Narvik skaper ikke veldig mange sjanser og Comet styrer kampen. På tampen av første periode får Narvik enda en to minutter og må spille i undertall i 33 sekunder i andre periode.

Skuddstatistikk 1 periode:

Comet 10 – 4 Narvik

26:21 Utvisning Narvik T. Trondsen 2 minutter for Tripping

33:24 Utvisning Narvik 2 minutter for mange spillere på is

34:05 Mål 2-1 Comet H. Kopperud (C. Behm, C. Lorraine)

34:23 Utvisning Narvik W. Kuisma 2 minutter for Slashing

34:23 Utvisning Narvik W. Kuisma 2 minutter for Usportslig oppførsel

35:02 Utvisning Comet H. Enock 2 minutter for Boarding

39:25 Utvisning Narvik T. Christensen 2 minutter for Tripping

Narvik starter andre periode best og presser Comet til å gjøre feil i egen sone. Eneste som hindrer Narvik i å få pucken i mål er Zurawski. Comet får flere sjanser i powerplay og Kopperud ligger nesten helt flat på isen og setter pucken i krysset, 2-1! ikke lenge etterpå får Narvik en 2+2 minutters utvisning og Comet skal spille powerplay i 4 minutter! Ikke lenge etterpå blir Enock egentlig sendt i dusjen grunnet en tvilsom boarding, men etter at dommerne får snakket sammen blir det bare en 2 minutter og spill 4 mot 4. Comet er det beste laget så langt i kampen, men Ljung redder alt. På tampen av andre periode får Narvik en 2 minutter og Comet skal spille i overtall i 1 minutt og 25 sekunder i siste periode.

Skuddstatistikk 2 periode:

Comet 7 – 8 Narvik

44:23 Mål 3-1 Comet A. Niskakangas (E. Lorraine, H. Kopperud)

45:51 Utvisning Narvik W. Kuisma 2 minutter for Slashing

50:33 Utvisning Narvik 2 minutter for Tripping

57:39 Timeout Narvik

Comet starter perioden i overtall og skaper veldig bra sjanser! Lorraine legger en hard puck på mål mot Niskakangas og han styrer pucken i mål med skøyta, 3-1! Narvik har fått en del utvisninger i kampen og fortsetter med det. Kuisema pådrar seg en 2 minutter for slashing, men Comet får ikke pucken i mål. Narvik velger å ta en timeout og ta ut keeper. Comet holder Narvik unna og gjør en bra lagseier!