00:25 Utvisning Narvik C. Leth 2 minutter for Interference

04:49 Mål 0-1 C. Leth

11:50 Utvisning Comet W. Olofsson 2 minutter for Slashing

15:01 Mål 0-2 Narvik T. Christensen (E. Harr)

Narvik pådrar seg en 2 minutter helt i starten av kampen. Comet får etablert bra spill og trykk mot Narvik sitt mål, men avslutningene er for svake til at Ljung slipper pucken i mål. Comet fortsetter å holde trykket opp, men det er Narvik som får første målet. Leth drar seg rudnt mål og setter pucken bak en Zurawski som ikke får flytte seg over, 0-1. Narvik begynner å ta mer og mer over kampen. Olofsson som er tilbake fra skade pådrar seg en 2 minutter etter at en Narvik-spiller var nesten helt alene med Zurawski. Narvik får aldri etablert spill og sliter med å komme seg ut av egen sone, bra undertall fra Comet! Narvik øker ledelsen til 0-2 etter at en Comet back står litt høyt sånn at Christensen får masse plass og han gjør ingen feil. Selv om Comet slipper inn 2 mål er det en bra periode der Comet jobber hardt, men får ikke uttelling.

Skuddstatistikk 1 periode:

Comet 6 – 9 Narvik

26:23 Mål 0-3 Narvik C. Leth (E. Harr)

27:05 Mål 0-4 Narvik T. Tveter (M. Nordlund, A. Thomas)

31:25 Utvisning Narvik T. Tveter 2 minutter for Slashing

36:27 Mål 1-5 Comet A. Niskakangas (C. Behm)

Narvik kommer ut i bra tempo i starten av andre periode og begynner å ta fult grep om kampen. Leth blir spilt igjennom av Harr og Leth gjør ingen feil alene mot Zurawski, 0-3. Under minuttet senere skjer det samme igjen, en Narvik-spiller blir spilt igjennom og setter pucken i mål, 0-4. Trener Leffe gjør grep og bytter ut Zurawski med unge Eriksson som får både debyen for Comet, men også debyen i senior hockey. Comet pådrar seg en 2 minutter samtidig som det blir dømt straffeslag. Leth setter inn 0-5 bak Eriksson. Spillemessig så er det en jevn kamp, men Narvik er farlige offensiv og setter puckene i mål. Niskakangas reduserer med under 5 minutter igjen for Comet, 1-5.

Skuddstatistikk 2 periode:

Comet 7 – 8 Narvik

40:59 Utvisning Narvik A. Hilbertsen 2 minutter for Roughing

47:37 Utvisning Comet W. Olofsson 2 minutter for Høy-Kølle

49:03 Mål 1-6 Narvik W. Kuisma (C. Klees, T. Trondsen)

49:32 Utvisning Narvik E. Harr 2 minutter for Interference

Narvik får en utvisning tidlig i perioden, Comte har sjans til å få en redusering og få litt mer energi i spillet sinn, men Comet får aldri etablert spill i Narvik sin sone og Narvik får ryddet unna. Olofsson får en 2 minutter for høy-kølle og ikke lenge etterpå sitter pucken bak Eriksson, 1-6. Comet jobber hardt og skaper sjanser, men klarer aldri å sette pucken i mål bak Ljung. Narvik vinner fortjent 1-6.