FØLG OSS:

Vi vinner første kamp i Trondheim!

1. PERIODE

Dagens kamp mot Nidaros holder spenning helt til siste slutt. Første halvdel av kampen er Nidaros det førende laget, og de scorer sitt første mål med 55 sekunder igjen av første periode.

2. PERIODE

Trykket fra Nidaros vedvarer også i starten av andre periode. Comet har ikke hatt et skudd på mål de første åtte minuttene, men når Nidaros drar på seg en utvisning skal Comet-laget virkelig våkne. Resten av perioden er det virkelig enveiskjøring fra Comet med 15 skudd på mål og Nidaros med et skudd på mål de siste 12 minuttene.

Etter 35.03 setter Trnavsky Comets første mål, assistert av Grøndahl og Vaglen. Målet ble gjort i overtall.

25:29 Utvisning Comet H. Enock 2 minutter for Tripping

26:29 Utvisning Comet A. Kristiansen 2 minutter for Boarding

28:10 Utvisning Nidaros Lagstraff 2 minutter for mange spillere på isen

33:29 Utvisning Nidaros Lagstraff 2 minutter for mange spillere på isen

35:03 Mål 1-1 Comet D. Trnavsky (H. Enock, H. Vaglen)

Skuddstatistikk 2 periode:

Nidaros 5 – 15 Comet

3. PERIODE

Comet fortsetter å holde taket på kampen i siste periode, men begge lags keepere har bestemt seg for at denne kampen skal fullføres med kun 2 mål på tavla. Derretter gikk kampen til overtid.

45:14 Utvisning Nidaros D. Bogdziul 2 minutter for Goalie Interference

45:48 Utvisning Comet  2 minutter for Delay of game

47:38 Utvisning Comet Jesper Løken Bugten 2 minutter for High-Sticking

Comet rir videre på bølgen fra tredje periode, og er også det førende laget i denne perioden uten at det resulterer i mål til noen av lagene.

Skuddstatistikk 3 periode:

Nidaros 10 – 15 Comet

4. PERIODE (SUDDEN DEATH)

Med uavgjort etter full tid var det klart for sudden death hvor lagene da spiller 3 mot 3 i 5 minutter. Comet starter overtiddspillet med best trykk, og presser Nidaros godt tilbake i offensiv sone. Etter et minutt har vi vært frempå med 2 skudd på mål og godt offensivt trykk. Deretter er det Nidaros sin tur med en sjanse, og sånn bølger det ut de 5 minuttene uten at det resulterer i mål. Dermed går kampen videre til straffer.

Skuddstatistikk Sudden Death:

Nidaros 3 – 5 Comet

Straffer

I straffekonkurransen stenger Simon Zurawski døra, og slipper ikke inn noen mål. I andre enden har vi Grøndahl og Laschitza som scorer på hver sin straffe. Vi vinner dermed kampen 2-1 etter straffer.