FØLG OSS:

Casper Myklebust blir ny Comet spiller!

Vi har i dag signert en kontrakt med Casper Myklebust. 18 åringen kommer fra spill i Stjernen der han har 12 kamper for A-laget. Casper har gjort sakene sine bra i U20 ligaen, han står oppført med 40 kamper og 27 poeng! Casper kommer til å tilføre laget mye fart og arbeidskapasitet.

 

Grunnen til at en åpning kom for Casper er at Oskar Hovland har valgt å bryte kontrakten sin. Vi ønsker ikke å kommentere dette nærmere annet enn at vi ønsker Oskar lykke til videre og at det er trist når Haldensere forlater klubben.

 

Info om Casper:

  • 18 år
  • Forward
  • Kommer fra spill i Stjernen
  • Statistikken til Casper: https://www.eliteprospects.com/player/698533/casper-einvik-myklebust

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *