02:20 Utvisning Gjøvik R. Sakshaug 5 minutter Boarding

06:13 Mål 0-1 Comet A. Poulsen

07:11 Mål 0-2 Comet T. Skaarberg (J. Grøndahl, S. Rekstad)

14:41 Utvisning Comet H. Enock 2 minutter for Holding

Kampen starter jevnt, men etter 2 minutter spilt pådrar Gjøvik seg en 5 minutter for boarding. Comet med en kjempe sjanse nå til å ta ledelsen i 5 mot 4 i 5 minutter. Gjøvik står bra opp i midtsonen og hindrer Comet i å få etablert spill. Anders Poulsen klarer å få pirka inn kampens første mål! Mye spillere som ligger i målgården, men Poulsen klarer akkurat å få pucken i mål, 1-0! Comet får etablert spill, Grøndahl finner Skaarberg som står helt alene i slottet, Skaarberg øker ledelsen til Comet, 2-0! Jevn periode med lite gode sjanser til begge lag, men Zurawski blir holdt varm når Gjøvik setter press på Comet sitt mål over en liten periode. Enock får en 2 minutter for holding, Gjøvik med sjans til å få en redusering. Gjøvik klarer ikke å sette pucken i mål og Comet går til andre periode med en 2-0 Ledelse.

Skuddstatistikk 1 periode:

Gjøvik 10 – 10 Comet

32:53 Mål 1-2 Gjøvik K. Rogstadmoen (L. Nevala)

34:19 Utvisning Comet H. Enock 2 minutter for Kryss-takling

38:10 Mål 2-2 Gjøvik E. Eklund (V. Sveen, J. Engstrøm)

Gjøvik får en tidlig redusering etter at Navla finter ut Zurawski og gir pucken til Rogstadmoen som kan sette pucken i det åpne buret, 1-2. Comet har åpnet andre periode best selv om Gjøvik fikk en redusering. Gjøvik får sjansen i overtall, de får etabler spill, men Comet er flinke til å rydde unna. Gjøvik utligner etter en styring fra Eklund som går rett i mål, 2-2. Spillemessig er det jevnt, men det er Gjøvik som er nærmest å ta ledelsen i kampen.

Skuddstatistikk 2 periode:

Gjøvik 12 – 3 Comet

42:49 Mål 2-3 Comet H. Kopperud (H. Enock, C. Behm)

43:54 Mål 2-4 Comet H. Vaglen (J. Bugten)

50:13 Utvisning Comet A. Laschitza 2 minutter for Hekting

52:04 Mål 3-4 Gjøvik D. Sakshaug

57:48 Mål 3-5 Comet A. Niskakangas

Comet kommer ut i 100 i siste perioden! På 4 minutter har Comet tatt ledelsen igjen og leder med to. Gjøvik tar timeout, noe som virker å hjelpe for Gjøvik begynner å skape mer etter timeouten. Laschitza får en 2 minutter og Gjøvik kan redusere, Sakshaug skyter ett skudd fra blå som går hele veien, 3-4. Gjøvik tar keeper med under 3 minutter igjen å spille, Niskakangas setter pucken i det åpne buret og Comet vinner kampen 3-5!