Seier etter en jevn kamp mot Hasle-Løren!

03:52 Mål 1-0 Hasle-Løren J. Larsson (E. Forsberg)

08:13 Mål 1-1 Comet N. Jessesen (S. Rekstad)

12:44 Mål 1-2 Comet A. Poulsen (H. Kopperud, N. Jessesen)

Kampen starter jevnt, men Comet gjør en feil i egen sone når de skal spille seg ut og plutselig er det to H/L spillere alene med Zurawski, de gjør ingen feil og tar ledelsen etter nesten 4 minutter spilt. Comet tar mer styring over pucken etter den skåring, men skaper ikke noe helt stort. Dropp i H/L sin sone, Rekstad vinner pucken og gir den videre til Jessesen, Jessesen drar av en mann og setter pucken i mål, 1-1! Comet har fått litt mere energi etter skåringen, og tar ledelsen 4 minutter senere. Poulsen fanger opp returen etter skuddet fra Kopperud og setter pucken i det åpne målet, 1-2! God periode av Comet etter at H/L tok ledelsen tidlig.

Skuddstatistikk 1 periode:

Hasle-Løren 3 – 10 Comet

22:13 Mål 1-3 Comet C. Myklebust

25:21 Mål 1-4 Comet E. Lorraine (A. Niskakangas)

33:50 2-4 Hasle-Løren E. Forsberg (J. Larsson, R. Aastad)

38:31 Utvisning Hasle-Løren M. Syrrist 2 minutter for Hekting

39:25 Mål 2-5 Comet A. Laschitza (N. Jessesen, J. Grøndahl)

Comet kommer best ut i andre periode og får uttelling for det. Myklebust setter sin første skåring i Comet drakta etter at han skyter på tennis og setter inn 3-1! Ikke mange minuttene senere øker Lorraine ledelsen til 4-1 etter at han står åpen i slottet til H/L! Hasle-Løren begynner å ha mer puck og kommer nærmere skåring. Løvdal klarer ikke å få pucken ut av sonen, noe H/L utnytter og reduserer til 2-4. H/L får en 2 minutter, Comet etablerer spill i H/L sin sone, Jessesen gir pucken videre til Laschitza som setter pucken i krysset, 2-5! Veldig jevn periode selv om Comet skårer tre mål.

Skuddstatistikk 2 periode:

Hasle-Løren 12 – 11 Comet

40:43 Utvisning Hasle-Løren R. Litaunieks 2 minutter for Roughing

43:38 Utvisning Comet Simon Zurawski 2 minutter for delay of game

44:03 Mål 3-5 Hasle-Løren R. Aastad (E. Forsberg, J. Larsson)

45:26 Mål 3-6 Comet H. Kopperud

46:51 Utvisning Comet E. Lorraine 2 minutter for tripping

48:09 Mål 4-6 Hasle-Løren J. Larsson (T. Mørk)

50:15 Utvisning Hasle-Løren T. Mørk 2 minutter for tripping

53:53 Utvisning Comet 2 minutter for mange spillere på is

Kopperud kommer nesten helt alene med keeper i starten av kampen, men H/L sin keeper redder. I samme situasjon pådrar Litaunieks seg en 2 minutter og Comet skal spille overtall. Comet skaper ett par sjanser, men setter aldri pucken i mål. H/L presser Comet bra og skaper sjanser, ett skudd treffer Zurawski i maska, Zurawski tar av seg mask og pådrar seg en 2 minutter for delay of game. H/L bruker ikke lange tiden i overtallet før pucken sitter i mål, 3-5. Litt over minuttet senere kommer Kopperud alene med keeper, og denne gangen sitter den! 3-6. Lorraine får en 2 minutter for tripping, H/L bygger opp spillet bra og Larsson får god plass på vei inn i Comet sin sone, pucken sniker seg under armen på Zurawski og H/L er bak med 2. H/L får enda en utvisning, men her klarer ikke Comet å skape de store sjansene. H/L klarer aldri å få noen flere pucken i mål og Comet vinner kampen fortjent, 4-6!