FØLG OSS:

Ny spiller klar før kveldens kamp

Den 21 år gamle Strömstad-gutten Elias Antonsen har idag underskrevet en avtale med klubben som strekker seg ut denne sesongen. Elias kommer senest fra spill i Ringerike hvor han tilbragte forrige sesong og første halvdel av årets sesong.

Elias er oppvokst i Strömstad, og spilte hele sin barne og ungdomstid i Lions sammen med nåværende Comet-spillere Andreas Laschitza og William Olofsson. Deretter flyttet han til Hockey-gymnas i Malung, før ferden gikk gikk videre til Hamar for spill på Storhamar u20 i 20/21 sesongen. Der ble det også 9 kamper for a-laget i Fjordkraft.ligaen. Nå har han flyttet hjem til Strömstad, og tilslutter i dag Comet-troppen borte mot Hasle-Løren. 

Sportssjef Martin Engebretsen er fornøyd med å kunne presentere Antonsen i grønt

Elias er en spiller vi har hatt følere ute for helt siden han spilte u20 hockey på Hamar, så det er gledelig at vi endelig kan presentere han i grønt! Ettersom vi har fulgt med han en stund, vet vi godt hva vi får.  Han er en skikkelig grovjobber, som alltid legger ned innsats i sitt spill. Han er meget godt trent, har et bra blikk for spillet. Med Elias inn i troppen styrkes bredden betydelig. Han er født på Lørenskog, og er halvt norsk.

Vi gleder oss til å se Elias i grønt og ønsker han varmt velkommen til Comet!

Se Elias sin statistikk her: 

https://www.eliteprospects.com/player/407304/elias-antonsen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *