Seier etter en svak førsteperiode i Lørenhallen!

1.Periode

Kampen starter med et par kjappe sjanser fra Comet. Deretter bølger spillet litt frem og tilbake før vi pådrar oss en 2-minutter for 6 mann på is etter drøye 3 minutter. Hasle sliter med å etablere noe og skaper ingen sjanser i sitt første overtallsspill. I minuttene etter utvisningen fortsetter spillet å bølge. Ingen av lagene klarer å etablere når de kommer til offensiv sone.

7:56 vi får en ny 2-minutter, for tripping. Hasle får en mulighet, før de mister kontroll på pucken, og Vaglen kommer alene mot mål. Den jagende Hasle-spilleren pådrar seg 2 minutter for hekting. Det er klart for 1:30 i spill 4 mot 4.

Etter 9:44 er det hjemmelaget som setter kveldens første scoring i spill 4 mot 4.

I det Hasle kommer ut fra sin utvisning jager Hasles spiller og utjevner en icing. Han bryter seg inn foran mål og scorer kampens andre mål.

Ikke lenge etter mister vi pucken i egen sone. Pucken spretter litt rundt før den ender hos latsson som sender hjemmelaget opp i en 3-0 ledelse.

Etter de tre kjappe baklengsmålene er det flere skudd på mål til begge lag. Dog er det fortsatt Hasle som har de største sjansene. På slutten av perioden holder Comet et høyt trykk i offensiv sone, men med 17 sekunder igjen får Comets #24 Hugo enock en 2 minutter for interference. Deretter får vi en ny 2+2 minutter for hooking og high stilcking med 4 sekunder igjen av første periode. Dermed må vi starte 2 periode med 2minutter 5 mot 3 og deretter 2 minutter til med 5 mot 4

2.Periode

2. Periode starter med 2 minutter 5 mot 3 spill for vertene. Dette overtallsspillet resulterte ikke i noen store sjanser til tross for at Hasle-Løren har 2 spillere mer på is. Etter 2 minutter får Comet første mann tilbake fra utvisning, og det skal nå spilles 5 mot 4 i 2 minutter. 43 sekunder senere setter Hasle-Løren sitter fjerde mål for dagen.

2 minutter senere er det endelig Comet sin tur til å notere seg på scoringslista. Et skudd fra blå signert #14 Ola Hurthi sniker seg inn bak Hasle-keeperen og stillingen er nå 4-1. Deretter er det igjen Hasle som får et stort trykk mot Comet-målet med 5 skudd på mål på 2 minutter.

4-2 kommer etter kommer etter 27 minutter spilt. Poulsen finner Niskakangas som drar ut keepern og setter inn Comets andre mål for kvelden.

Ikke mer enn 3 minutter senere er igjen Niskakangas frempå og scorer Comets tredje. Poulsen snapper opp en puck i slottet og spiller Arttu på bakerste stolpe. 4-3

Utlikningen kommer etter 33 minutter ogg 33 sekunder. Igjen er Niskakangas meget sentral. Han tar med seg pucken fra bak målet og bryter seg inn i slottet. Skuddet treffer tverrligger, men Enock plukker opp returen og setter  4-4. Etter utlikningen er det Comet som er det førende laget. De siste 7 minuttene levere Comet flere sjanser. Men med et drøyt minutt igjen av perioden får Hasle godt feste i offensiv sone og med 36 sekunder igjen av 2.periode scorer Hasle-Løren. Lagene går til pause på stillingen 5-4

3.Periode

Hasle vinner første dropp.

Comets førstefemmer er fremme og skaper første etablerte angrepsspill. De neste 4 minuttene er det stadig spill frem og tilbake i banen, uten at noen av lagene har noen nevneverdige sjanser. Unntaket er Comets førsterekke med Niskakangas, Enock og Poulsen som stadig er fremme og presser hardt på Hasle-Lørens forsvar.

Etter 5 minutter spilt blir det et noe lengre opphold i spillet grunnet skadet spiller. Dommerne diskuterer men ingen utvisning.

6.20: Vaglen skaper en kjempesjanse når han drar seg inn foran keeper. Dessverre klarer ikke rekkekameraten å snappe opp returen, og situasjonen blir avverget.

Med 04.43 igjen av kampen er nok en gang #49 Niskakangas fremme på mål. Han snapper opp en retur etter et skudd fra Behm og scorer sitt tredje for dagen. 5-5!

Med 3 minutter og 33 sekunder igjen går Comet for første gang i løpet av kampen opp i ledelsen. Enock snapper opp en puck ved vantet i offensiv sone. Han finner Poulsen midt i slottet som setter pucken opp i venstre kryss. 6-5 og 3 minutter igjen av kampen!

Hasle-Løren satser det de har for å få med seg poeng. De kommer alene mot keeper med 2 minutter igjen, men Zurawski varter opp med en kjemperedning og holder Hasle unna.

Med 1:30 igjen av kampen tar Hasle ut keeper. Med 45 sekunder igjen blokkerer nykommeren Elias Antonsen en skuddmulighet. Pucken spretter ut i midtsonen, og Antonsen er først på pucken. Dermed får han æren av å sette spikeren i kista med 7-5 målet og sitt første mål i Comet-drakta!