Seier i årets siste kamp!

Comet starter kampen bra og presser H/L fra start. Etter litt over tre minutter spilt får Comet sjansen i overtall, litt slurvete start på powerplayet, men H/L holder unna og hindrer Comet i å skape så mye. Comet er nærmest skåring i starten, og når Antonsen får en kjempe sjanse mot H/L sin keeper så sitter den, 1-0! Antonsen tar ett knall hardt slagskudd rett i mål. Ikke lenge etterpå får Comet sjansen igjen i overtall, og her også er Comet slurvete i oppspillet og skaper ingen helt store sjanser. På tiden 17:12 blir det en trippel utvisning, en til Comet og to til H/L. Comet skal spille i overtall, Grøndahl øker ledelsen til 2-0! En god periode fra Comet og fortjent ledelse.

Hasle-Løren kommer mer inn i kampen i starten av andre periode og tvinger fram feil hos Comet. Antonsen setter sitt andre for kvelden! Han klarer å få pirka inn en puck som ligger i målgården til H/L! Bare noen minutter senere kommer Laschitza og Myklebust to mot en, Myklebust gjør ingen feil å øker ledelsen til Comet, 4-0! H/L presser kom dypt i andre periode og skaper mer sjanser, men Zurawski står godt og redder det som kommer! Igjen så øker Comet ledelsen, og Igjen er det Myklebust, han legger på til 5-0! Etter litt rot fra Comet i egen sone reduserer H/L til 5-1. Comet er også best i andre periode, men slurver mye og gir H/L noen muligheter.

I tredje og siste periode tar det ikke lange tiden før Antonsen setter inn sitt tredje for kvelden og øker ledelsen til 6-1! De neste minuttene blir preget av ett par utvisninger og lite spill 5 mot 5. Hasle-Løren har en kjempe sjanse, to mot en der Hasle-Løren spilleren bommer på åpent mål. Men ikke lenge etterpå reduserer Hasle-Løren til 6-2 etter ett fint skudd av Mørk i powerplay. Hasle-Løren vinner skuddstatistikken i tredje periode og kommer bra med i kampen de to siste periodene, men Comet er for sterke og tar sin fjerde strake seier!