FØLG OSS:

Sterk seier hjemme mot Lørenskog!

1 Periode

03:04 Mål 1-0 Comet A. Poulsen (A. Niskakangas)

04:02 Utvisning Comet A. Kristiansen 2 minutter for Hekting

06:30 Utvisning Lørenskog A. Jonassen 2 minutter for Interference

06:42 Mål 2-0 Comet A. Niskakangas (C. Behm, J. Grøndahl)

09:25 Utvisning Comet H. Vaglen 2 minutter for Kryss-takling

12:17 Utvisning Lørenskog D. Rystad 2 minutter for Slashing

20:00 Utvisning Comet J. Grøndahl 2 minutter for Roughing

 

Comet tar kontroll over pucken fra start, men Lørenskog presser Comet dypt de første minuttene. Niskakangas slenger en puck inn foran mål, der er Poulsen som klarer å få kølla på pucken og sender Comet i ledelsen, 1-0! Minuttet senere pådrar Kristiansen seg en 2 minutter og Lørenskog kan utligne. Comet spiller veldig bra undertall og holder Lørenskog unna! Denne gangen er den Lørenskog som får en 2 minutter, Comet får etablert spill og bruker bare 12 sekunder på å øke ledelsen, 2-0! Comet skaper mye bra sjanser og er det beste laget i starten. Lørenskog har noen store sjanser, men Zurawski holder unna! På tampen av perioden får Comet en 2 minutter og starter andre periode i undertall.

 

Skuddstatistikk:

Comet 9 – 11 Lørenskog

 

 

2 Periode

23:02 Mål 3-0 Comet H. Enock

23:12 Utvisning Lørenskog C. Evensen 2 minutter for kryss-takling

24:04 Mål 4-0 Comet C. Myklebust (A. Laschitza, H. Enock)

25:00 Utvisning Comet A. Kristiansen 2 minutter for Hekting

25:18 Mål 5-0 Comet A. Poulsen

38:24 Mål 5-1 Lørenskog M. Ekberg (J. Myhre)

39:03 Utvisning Comet J. Grøndahl 2 minutter for Hekting

 

Comet fortsetter i det tempoet det avsluttet første periode med, selv om Lørenskog starter i overtall. Enock har god plass i Lørenskog sin sone og tar ett slagskudd som går rett i mål, 3-0! Lørenskog får en 2 minutter og Comet får etablert spill, Myklebust setter inn 4-0! Comet har tatt skikkelig kontrollen over kampen! Bare minuttet senere får Comet en 2 minutter, og Comet øker ledelsen! Lørenskog sin keeper går etter en puck som er langt ute og Poulsen setter inn returen, 5-0! Lørenskog begynner å presse Comet dypt i egen sone på slutten av perioden, noe som resulterer i skåring, 5-1. Med litt under 1 minutt igjen å spille får Comet enda en 2 minutter og starter tredje periode i undertall.

 

Skuddstatistikk 2 periode:

Comet 7 – 15 Lørenskog

 

 

3 Periode

41:09 Utvisning Lørenskog F. Pedersen 2 minutter for Slashing

53:10 Utvisning Lørenskog V. Nazarovs 2 minutter for Tripping

56:15 Utvisning Comet A. Poulsen 2 minutter for Boarding

56:21 Mål 5-2 Lørenskog D. Gloppen (D. Aas-Larsen, F. Pedersen)

 

Comet klarer å holde unna undertallet. Lørenskog pådrar seg en 2 minutter tidlig i perioden, men Comet klarer ikke å utnytte det overtallet. Lørenskog styrer mye av spillet og skaper mye gode sjanser, men Zurawski står en god kamp og tar det meste som kommer mot han! Med under 4 minutter igjen får Comet en 2 minutter, Lørenskog reduserer til 5-2 6 sekunder senere. Men til ingen nytte, Comet tar en sterk seier mot Lørenskog!

 

Skuddstatistikk 3 periode:

Comet 0 – 13 Lørenskog

 

 

 

Skuddstatistikk for hele kampen:

Comet 16 – 39 Lørenskog

 

 

Foto: Sofie Kitterød.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *