FØLG OSS:

Andreas Kåberg er det nye tilskuddet til Comet-troppen!

Andreas er en 25 år gammel keeper fra Karlstad. Andreas har gått gradene i Färjestad-systemet og har gode skussmål derfra. Andreas har 45 kamper i j20 Superelite for Färjestad og har en redningsprosent på 91. Etter Junior hockey fortsatte Andreas karrieren i Fillipstad og hockeytvåan. Denne sesongen har det bare blitt 9 kamper på Andreas, men han har en redningsprosent på 90. Og det blir spennende å se han i Comet-trøya. Andreas er her for 14 dager i første omgang, og vil bli vurdert for videre spill i denne perioden.

 

Statistikken til Andreas: https://www.eliteprospects.com/player/139609/andreas-kaberg

 

Foto: Michael Erhardsson.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *