FØLG OSS:

Furuset vinner returoppgjøret

1 Periode

09:21 Utvisning Comet A. Laschitza 2 minutter for hekting

Comet starterkampen med ett høyt press på Furuset, noe som resulterer i at Furuset slurver og Comet får noen store sjanser.  I løpet av det første minuttet har Comet ett skudd som treffer tverrligger. Comet er offensive i presset og er flinke i forechekinga si. Furuset har nesten ikke vært i Comet sin sone før Desmot drar av begge Comet backene og Laschitza er nødt til å ta en utvisning for hekting. Selv i spill 4 mot 5 er Comet offensive og har to skudd på mål, Furuset skaper nesten ingenting og Comet rir av det undertallet. God periode fra Comet som er klart det beste laget i starten av kampen.

Skuddstatistikk 1 periode:

Furuset 9 – 14 Comet

2 Periode

23:24 Mål 1-0 Furuset K. Riise (K. Skjervold, M. Johansen)

28:15 Utvisning Furuset L. Rukan 2 minutter for Interference

28:52 Mål 2-0 Furuset K. Riise

32:08 Utvisning Comet C. Behm 2 minutter for Interference

39:44 Mål 3-0 Furuset S. Olsen (T. Uggerud, K. Fayen-Vestavik)

Comet starter andre periode som de avsluttet første med høyt press og bra spill. Enock fanger opp pucken bak eget mål og på vei oppover gir han bort pucken til en Furuset spiller, Furuset tar ledelsen, 1-0. Comet virker preget av at Furuset får det første målet og Furuset tar mer og mer over kampen. Comet får sjansen i overtall og kan utligne, men ett skudd fra en Comet back blir blokkert av Riise som fanger opp returen og tar med seg pucken og setter inn 2-0 i undertall. Furuset har fått kontroll over kampen og Comet sliter med å spille seg ut av egen sone og skape de gode sjansene. Med 16 sekunder igjen øker Furuset ledelsen til 3-0.

Skuddstatistikk 2 periode:

Furuset 8 – 8 Comet

3 Periode

57:07 Utvisning Furuset M. Pettersen 2 minutter for Slashing

60:00 Utvisning Furuset S. Desmot 2 minutter for Tripping

Comet sliter i starten av tredje periode og fortsetter det dårlige spillet. Furuset holder Comet unna og hindrer Comet i å skape de store sjansene. Utover i perioden begynner oppspillet til Comet å hjelpe, men avslutningene går på utsiden av mål. Med under tre minutter igjen å spille får Furuset en 2 minutter og Comet tar keeper i spill 6 mot 4. Furuset klarer å få ryddet sonen og hindrer Comet å få etablert spill i offensiv sone. Furuset vinner kampen 3-0.