FØLG OSS:

Hugo Enock er med videre neste sesong!

Før sesong starten var det høye forventninger til Hugo som har SHL og Allsvenskan spill på sin cv. Hugo har vist seg å være en av våre absolutt viktigste spillere i år. Liten av størrelse, men spiller som en gigant på banen. Hard å møte fysisk, høyt tempo og med en ledende spillestil så har han blitt en publikumsfavoritt. Så langt i sesongen har Hugo gjort 14 poeng (3+11) på 22 kamper. Hugo har vist at han kan spille flere posisjoner på banen da han har spilt forward når det har trengtes.

 

Han har et potensiale som er skyhøyt sier sportssjef Engebretsen!

Vi er storfornøyde med at Hugo selv er interessert såpass tidlig å forlenge med oss, og at vi så tidlig kan ha en såpass solid import i troppen. Våre forventinger sammen med Hugo er at han skal utvikle seg og vokse videre som spiller og person. Han har et potensiale som er skyhøyt.

 

 

Foto: Sofie Kitterød

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *