Nidaros tar seieren i helgens første kamp

01:30 Mål 1-0 Comet D. Trnavksy

15:18 Utvisning Nidaros S. Vedul-Kjelsås 2 minutter for Hekting

Kampen starter jevnt, men Comet får de første sjansene. Trnavsky fanger opp pucken i midtsonen og drar seg forbi Nidaros backen, Trnavsky kommer alene mot keeper og gjør ingen feil, 1-0! Under to minutter spilt og Comet har tatt ledelsen. Nidaros har ette bra oppspill, men Comet klarer å hindre de å spille seg inn i Comets sone. Comet har mye bra sjanser og burde satt kanskje en eller to til å mål. Nidaros pådrar seg en to minutter. Comet får etablert seg bra, men får ikke helt de beste sjansene. Veldig god periode fra Comet som er nærmere 2-0 enn Nidaros er 1-1.

Skuddstatistikk 1 periode:

Comet 9 – 7 Nidaros.

24:45 Utvisning Comet 2 minutter for mange spillere på is

26:26 Utvisning Nidaros J. George 2 minutter for tripping

36:36 Mål 2-0 Comet H. Enock (C. Behm, S. Ahlsen)

Nidaros starter andre periode best og spillet er nesten ett helt minutt i Comet sin sone før Comet får ryddet unna. Comet får en klønete utvisning når man er for mange spillere på is. Comet holder Nidaros bra unna og slipper de ikke til mange skuddmuligheter. Nidaros ryker også på en utvisning og Comet får etablert spill, men får ikke veldig mange skudd på mål. Pang sier det! Hugo får pucken på blå og setter den rett i krysset bak Nidaros sin keeper, 2-0! Veldig jevn periode der Nidaros var best i starten, men Comet har hatt de største sjansene.

Skuddstatistikk 2 periode:

Comet 12 – 8 Nidaros

40:33 Mål 2-1 Nidaros S. Falk-Larssen (Z. Bodini Schmitt, J. Selnes)

41:53 Utvisning Nidaros S. Bråten 2 minutter for Holding

44:43 Utvisning Comet 2 minutter for mange spillere på is

45:15 Mål 2-2 Nidaros D. Hallstrøm (D. Bogdziul, Z. Bodini Schmitt)

46:51 Utvisning Comet J. Lilleberg 2 minutter for interference

49:08 Mål 2-3 Nidaros O. Larssen (M. Kristoffersen)

50:18 Utvisning Nidaros 2 minutter for tripping

52:07 Mål 2-4 Nidaros S. Falk-Larssen (M. Kristoffersen)

58:29 Utvisning Comet E. Antonsen 2 minutter for Holding

59:01 Utvisning Nidaros J. Selnes 2 minutter for Interference

59:01 Utvisning Comet W. Olofsson 5+liten for Roughing

59:01 Utvisning Nidaros J. Selnes 5+liten for Roughing

Nidaros svarer nesten med engang i tredje periode og Falk-Larssen setter inn reduseringen etter 33 sekunder i tredje og siste. Herfra handler alt om Nidaros, Comet klarer ikke å få grep om kampen sånn det har vært de to foregående periodene. Nidaros får ett overtall, og får etablert spill i Comet sin sone, mange reagerte på at det muligens var en offside når Nidaros var i Comet sin sone, men dommer lar den gå. I samme overtall setter Hallstrøm inn utligningen, 2-2. Ikke lenge etterpå tar Nidaros ledelsen i overtall, 2-3. Når det er Comet sin tur til å spille i overtall setter Falk-Larssen inn Nidaros sitt fjerde mål for dagen, i undertall. På tampen av perioden ryker Selnes og Olofsson på liten disiplinær etter litt gruff. Nidaros vinner kampen etter å ha snudd 2-0 til 2-4 i siste periode. Ny kamp igjen i morgen!