Nidaros tar seieren i sudden

06:40 Utvisning Nidaros S. Bråten 2 minutter for hekting

09:16 Utvisning Comet C. Myklebust 2 minutter for hekting

16:52 Mål 1-0 Comet A. Niskakangas (H. Vaglen, J. Lilleberg)

Nidaros starter perioden best og presser Comet bra i starten. Comet kommer til noen bra sjanser, men ingen må på noen av lagene. Comet får sjansen i overtall, men Nidaros er flinke til å komme i skuddlinja til Comet og tekker mye skudd. Ikke lenge etter at Nidaros er fulltallige får de sjansen i overtall. Comet holder Nidaros langt vekk fra mål og Nidaros har nesten ingen skudd på mål. Med under 4 minutter igjen å spille sitter pucken i mål! Niskakangas sender Comet i ledelsen, 1-0! God periode fra Comet der Nidaros startet best, men Comet tok over.

Skuddstatistikk 1 periode:

Comet 18 – 4 Nidaros

20:25 Utvisning Nidaros E. Rhodin 2 minutter for albue-takling

29:13 Mål 1-1 Nidaros S. Falk-Larssen (M. Kristoffersen, M. Valen)

35:32 Utvisning Comet S. Ahlsen 2 minutter for holding av kølle

37:26 Utvisning Nidaros J. George 2 minutter for Roughing

38:41 Utvisning Comet J. Lilleberg 2 minutter for Slashing

Nidaros starter igjen perioden best, men pådrar seg en 2 minutter tidlig i perioden. Comet får etablert spill i Nidaros sin sone, men spillet går for sakte og Comet får ikke helt de store sjansene. Nidaros reduserer til 1-1 etter at Falk-Larssen setter pucken i mål. Comet får en to minutter, men heller ikke Nidaros får tak på powerplayet denne kampen. Comet får også powerplay, men ikke lenge etterpå pådrar Lilleberg seg en diskutabel utvisning. Comet starter tredje og siste periode i 4 mot 5 i 41 sekunder.

Skuddstatistikk 2 periode:

Comet 10 – 7 Nidaros

40:09 Utvisning Comet H. Enock 2 minutter for delay of game

47:37 Utvisning Nidaros L. Tjore 2 minutter for Interference

58:30 Utvisning Comet E. Antonsen 2 minutter for Slashing

I starten av perioden får Comet enda en utvisning etter 9 sekunder når Enock sender pucken fra egen sone og over vantet bak Nidaros sin keeper. Nidaros skal spille 5 mot 3, men Comet holder bra unna og rir det av. Nidaros er farlig nærme skåringer, men Comet får ryddet bra unna og Åkberg holder buret tett. Når det er Comet sin sjanse til å spille powerplay så sitter ikke spillet og Nidaros får ryddet sonen og Comet skaper ikke så mye. Med under to minutter igjen får Antonsen en to minutter, Nidaros har sjansen til å ta seieren. Comet holder bra unna. Kopperud kommer alene med Nidaros sin keeper, men blir tatt av en Nidaros back. Alle i hele hallen roper på utvisning, men dommer dømmer ingenting og kampen går til sudden! God periode fra Comet som har vært det beste laget, men Nidaros har forsvart seg bra.

Skuddstatistikk 3 periode:

Comet 11 – 16 Nidaros

Sudden Death

60:31 Mål 1-2 Nidaros J. George (D. Bogdziul)

Comet må spille i undertall i 30 sekunder, i det undertallet er ferdig setter George inn vinner målet. Nidaros vinn 1-2 og tar med seg 5 av 6 poeng denne helgen.