Revansje i Narvik!

06:22 Utvisning Narvik R. Lindgren 2 minutter for hekting

11:04 Utvisning Narvik C. Klees 2 minutter for delay of game

16:07 Utvisning Narvik S. Klungtveit 2 minutter for hekting

Narvik får best start på kampen og har ganske bra trykk på målet til Comet de første minuttene. Comet sliter med å spille seg ut av egen sone og få ett bra oppspill. Narvik får en to minutters utvisning og Comet har sjansen til å sette kampens første skåring. Bra start på powerplayet og noen gode sjanser, men sjansene er ikke farlige nok. Comet begynner å ta mer og mer over spillet og får igjen sjansen i PP. Men heller ikke denne gangen klarer laget å sette pucken i mål. Narvik får en bra sjanse når en Comet back roter det litt til for seg selv, men Comet slipper med skrekken. For tredje gang i perioden skal Comet spille overtall, får etablert spill, men sliter med å få puckene på mål. God periode fra Comet som startet litt tregt, men kom seg mer og mer inn i kampen.

Skuddstatistikk 1 periode:

Narvik 8 – 10 Comet

21:10 Mål 0-1 Comet U. Løvdal (D. Trnavsky, S. Isachsen)

23:55 Utvisning Comet H. Vaglen 2 minutter for tripping

26:40 Utvisning Comet M. Hansen 2 minutter for mange spillere på is

28:29 Utvisning Narvik T. Tveter 2 minutter for høy kølle

35:50 Utvisning Comet D. Trnavsky 2 minutter for roughing

38:55 Utvisning Comet U. Løvdal 2 minutter for holding

Comet starter andre periode bra og før det har gått to minutter sitter dagens første skåring! Løvdal skyter fra blå med trafikk foran keeper, pucken går hele veien og Ljung er ikke i nærheten, 0-1! Ikke lenge etterpå får Narvik sjansen til å redusere, og med nesten to minutters spill i Comet sin sone klarer ikke Narvik å sette pucken bak en syk Kåberg som står dagens kamp etter at Tukun måtte gå av med skade i gårsdagens kamp. Nesten minuttet etter at Comet er fulltallige får vi en klønete utvisning der vi er for mange spillere på is, heller ikke denne gangen klarer Narvik å sette inn utligningen. Nå er det Comet sin tur til å spille i powerplay, men heller ikke denne gangen går det. Med nesten minuttet igjen får Comet en utvisning, Comet klarer å komme to mot en, men klarer ikke å sette pucken i mål i undertall. God periode fra Comet som er det beste laget, men skal starte siste periode med fire spillere.

Skuddstatistikk 2 periode:

Narvik 12 – 10 Comet

56:56 Utvisning Comet H. Vaglen 2 minutter for høy kølle

59:30 Mål 1-1 Narvik J. Ceder (A. Thomas, R. Lindgren)

Comet rir av det undertallet. Starten av tredje og siste periode er jevn, og ingen stor sjanser til noen av lagene i starten. Narvik har en kjempe kanskje der pucken ligger foran mål med masse spillere som ligger rundt, Comet får pucken ut av sona og slipper med skrekken. Comet kontrollerer kampen ganske bra og går for å skåre nummer to. Med nesten tre minutter igjen å spille får Comet en to minutters utvisning, Narvik har sjansen til å utligne. Narvik får etabler spill og tar keeper etter hvert. Comet blir fulltallige, men med 30 sekunder igjen setter Ceder inn utligningen. God periode fra Comet, men slipper inn ett mål på slutten.

Skuddstatistikk 3 periode:

Narvik 13 – 4 Comet

Sudden death

60:25 Mål 1-2 Comet H. Kopperud (A. Niskakangas)

Narvik kommer seg inn i sonen ganske lett, men blir stoppet og Comet kommer to mot en. Kopperud gir den videre til Niskakangas som ikke får pucken i mål, men Kopperud setter returen! Vi vinner 2-1 på sudden og tar med oss to av seks poeng denne helga!