Seier hjemme mot Gjøvik foran 928 tilskuere!

03:44 Mål 0-1 Gjøvik J. Leibritz (D. Stensrud, P. Nyland)

11:33 Utvisning Gjøvik A. Nyland 2 minutter for interference

13:53 Utvisning Gjøvik R. Sakshaug 2 minutter delay of game

14:57 Mål 2-1 Comet H. Kopperud (C. Behm, A. Niskakangas)

15:10 Mål 3-1 Comet S. Rekstad

18:44 Mål 4-1 Comet A. Niskakangas (H. Kopperud, H. Vaglen)

Jevn start på kampen, men det er Gjøvik som setter den første pucken i mål. Leibritz får holde lenge på pucken og setter den bak Zurawski. Comet presser på og får uttelling ikke mange minuttene får Comet får redusering etter pent spill fra Trnavsky og Kopperud, 1-1! Gjøvik ryker på en to minutter, men klarer å ri det av selv om Comet er nesten to minutter i Gjøvik sin sone. 20 sekunder etter at Gjøvik har blitt fulltallige ryker de igjen på en to minutter. Kopperud får stå lenge å sikte og setter pucken rett i krysset, 2-1! Og bare 13 sekunder senere øker Rekstad ledelsen! Rekstad setter inn en løs puck bak en Gjøvik-keeper som blir hindret av en del spillere å flytte seg tilbake i mål. Med litt over minuttet igjen klarer Niskakangas å snike inn en puck imellom bena på Gjøvik sin keeper. God periode fra Comet som er det beste laget.

Skuddstatistikk 1 periode:

Comet 17 – 6 Gjøvik

28:46 Mål 5-1 Comet A. Niskakangas (H. Kopperud, H. Vaglen)

31:22 Utvisning Comet 2 minutter for interference

Gjøvik kommer ut i andre periode med ett høyt press i Comet sin sone. Comet får ikke ryddet sone ved flere anledninger og Gjøvik skaper en del gode sjanser. Comet kommer i høyt tempo framover med Kopperud og Niskakangas, sist nevnte setter inn sitt andre for kvelden etter en fin pasning fra Kopperud, 5-1! Comet pådrar seg en to minutter etter at Zurawski får utvisning for en interference. Gjøvik skaper nesten ingenting i overtallet og Comet rir av det undertallet. Jevn periode der Gjøvik har gode sjanser, men Zurawski står godt i mål.

Skuddstatistikk 2 periode:

Comet 13 – 14 Gjøvik

41:26 Utvisning Comet J. Lilleberg 2 minutter for Hekting

41:56 Mål 5-2 Gjøvik H. Plogås (V. Sveen)

43:54 Mål 6-2 Comet H. Enock (C. Behm, A. Niskakangas)

54:30 Utvisning Comet A. Niskakangas 2 minutter for Høy-kølle

57:00 Mål 7-2 Comet H. Kopperud

59:14 Utvisning Comet W. Olofsson 2 minutter for Slashing

59:32 Utvisning Comet H. Enock 2 minutter for kryss-takling

Etter nesten to minutter spilt av siste periode pådrar Lilleberg seg en to minutter. Gjøvik får etablert spill i Comet sin sone og tidligere Comet spiller, Herman Plogås setter inn reduseringen til Gjøvik, 5-2. Men ikke lenge etterpå er det Comet som får etablert spill i Gjøvik sin sone og spiller rundt Gjøvik, Enock får pucken på blå og setter pucken i måkl med ett pent skudd! 6-2. Jevn periode der Comet ikke tar noen sjanser, men Gjøvik får enda ett PP. Comet holder unna, og ikke lenge etter utvisningen er over stjeler Kopperud pucken bak Gjøvik sitt mål og legger på til 7-2 og setter sitt tredje for kvelden. Med under minuttet igjen får Comet to utvisninger like etter hverandre og spill 3 mot 5, men Comet holder unna og Comet vinner fortjent 7-2.