03:21 Utvisning Furuset T. Henriksen 2 minutter for Tripping

03:26 Mål 1-0 Comet A. Poulsen (H. Kopperud, C. Behm)

09:44 Utvisning Furuset 2 minutter for mange spillere på is

15:44 Utvisning Furuset T. Hellerød 2 minutter for Albue takling

17:29 Utvisning Comet J. Grøndahl 2 minutter for Holding

18:09 Utvisning Comet T. Skaarberg 2 minutter for Slashing

De første minuttene av kampen styrer Comet alt spillet, Furuset kommer seg ikke inn Comet sin sone. Furuset får en 2 minutter for tripping, Comet bruker 5 sekunder på å sette pucken i mål etter en styring av Poulsen! Comet fortsetter det gode spillet etter skåringen, men Furuset kommer mer og mer inn i kampen. Igjen skal Comet spille overtall, men nå er de ikke like effektive. Comet får to utvisninger med 40 sekunders mellomrom, Comet holder unna! God periode av Comet som er nærmere 2-0 enn Furuset er å utligne!

Skuddstatistikk 1 periode:

Comet 11 – 11 Furuset

26:02 Mål 1-1 Furuset K. Wold (S. Svendsen)

26:11 Utvisning Comet M. Hansen 2 minutter for Interference

37:08 Utvisning Furuset S. Desmot 2 minutter for Interference

Furuset starter perioden best og presser Comet til å gjøre feil oppspillet. Comet mister pucken bak eget mål, Svendsen gir pucken til en helt ledig Wold i slottet, 1-1. Ikke lenge etterpå får Comet en to minutter og Furuset kan øke ledelsen, men Comet holder unna. Comet klarer ikke å få skudd inn på mål med trafikk og skaper ikke de helt store sjansene. Med under 3 minutter igjen å spille får Furuset en 2 minutter, Comet får ikke etablert noe bra spill og Furuset rir av det overtallet.

Skuddstatistikk 2 periode:

Comet 9 – 8 Furuset

44:27 Mål 1-2 Furuset S. Olsen (T. Uggerud, S. Desmot)

49:51 Mål 2-2 Comet H. Vaglen (H. Enock, A. Laschitza)

50:12 Mål 2-3 Furuset T. Henriksen (K. Skjervold, C. van Doorn)

50:49 Utvisning Comet D. Trnavsky 2 minutter for Hekting

52:52 Utvisning Furuset T. Uggerud 2 minutter for Kryss-takling

53:10 Mål 2-4 Furuset C. van Doorn (K. Skjervold)

58:03 Mål 2-5 Furuset K. Wold (K. Larsen, S. Svendsen)

Furuset fortsetter i det gode tempoet de avsluttet andre periode med. Furuset går opp i ledelsen for første gang i kampen, 1-2. Comet må nå framover, og det tar ikke lange tiden før de har utlignet til 2-2 etter bra spill! Men bare noen sekunder senere er Furuset foran igjen. Comet får sjansen i overtall, men istedenfor at Comet utligner går Furuset opp i en to måls ledelse. Med under to minutter igjen øker Furuset ledelsen til 2-5. Furuset vinner kampen fortjent 2-5.