FØLG OSS:

Tobias Skaarberg er med videre i to sesonger til!

Tobias Skaarberg har signert en kontrakt for de to neste sesongene! Skaarberg kom til Comet i 2013/2014 sesongen og har vært en viktig spiller de årene han har vært en del av laget. Skaarberg står oppført med 333 kamper i den grønne drakta så langt. Før Skaarberg kom til Comet fikk han 192 kamper for moderklubben Sparta. Skaarberg var også en liten svipp tur innom Ringerike før han vendte tilbake til Comet i 2020/21 sesongen.

 

Sportssjef Engebretsen er fornøyd med å få med en så viktig spiller med videre!

– Skaarberg er en en viktig og erfaren back, som er en stor del av sammen som vi bygger videre på. Tobias gjør sjelden dårlige matcher og er stabiliteten selv. Han har erfaring fra høyere nivå og vet hva som kreves for å nå dette nivået.

 

 

Statistikken til Skaarberg: https://www.eliteprospects.com/player/17063/tobias-skaarberg

 

Foto: Sofie Kitterød.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *