02:36 Mål 1-0 Narvik R. Lindgren (C. Leth)

12:29 Mål 2-0 Narvik R. Lindgren (C. Leth)

14:42 Utvisning Narvik C. Klees 2 minutter for slashing

17:51 Utvisning Narvik C. Leth 2 minutter for roughing

18:00 Utvisning Comet C. Myklebust 2 minuter for slashing

Kampen starter jevnt, men det er Narvik som får de første sjansene. Lindgren sender Narvik i ledelsen etter en litt heldig retur, 1-0. Comet får spilt seg inn i sonen til Narvik, men avslutningene er for dårlig. En Narvik spiller kommer nesten helt alene mot Tukun i mål, men Enock hindrer han og det blir straffeslag. Tukun tar den lett! Comet får en del sjanser, men Narvik står ofte i veien og skuddene kommer ikke så ofte inn på mål. Lindgren legger på til 2-0 etter ett fint skudd. Comet får sjansen til å redusere i overtall, men Narvik er flinke til å hindre Comet i å etablere spill og skape sjanser. Igjen skal Comet få teste seg i overtall, men 9 sekunder ut i overtallet pådrar Myklebust seg en to minutter og det blir spill 4 mot 4 resten av perioden. Jevn periode der Narvik har vært det mest effektive laget.

Skuddstatistikk 1 periode:

Narvik 9 – 10 Comet

21:08 Mål 3-0 Narvik G. Dahl (A. Hilbertsen, C. Wetteland)

23:58 Utvisning Comet D. Trnavsky 2 minutter for slashing

24:47 Utvisning Comet H. Vaglen 2 minutter for delay of game

25:20 Mål 4-0 Narvik C. Leth (J. Ceder, M. Nordlund)

29:42 Mål 5-0 Narvik T. Tveter (C. Wetteland)

32:10 Mål 5-1 Comet S. Rekstad (A. Niskakangas, M. Hansen)

33:25 Utvisning Narvik E. Johansen 2 minutter for slashing

37:06 Utvisning Narvik A. Thomas 2 minutter for roughing

37:31 Mål 5-2 Comet A. Niskakangas (E. Antonsen)

38:34 Utvisning Comet E. Antonsen 2 minutter for holding

39:43 Mål 6-2 Narvik M. Nordlund (C. Klee s, C. Leth)

Narvik starter perioden best og øker ledelsen til 3-0. Ikke lenge etterpå får Comet en to minutter og minuttet senere blir det enda en utvisning og det blir spill 5 mot 3, Narvik legger på til 4-0. Narvik virker å ha punktert kampen, men Comet gir seg ikke og skaper flere sjanser enn det Narvik gjør. Men det er Narvik som setter puckene i mål, Tveter legger på til 5-0 og dette går mot en tung kveld. Etter fint spill reduserer Comet med ett skudd fra Rekstad, 5-1! Comet får sjansen i overtall, men er ikke effektive nok. Med under tre minutter igjen skal Comet spille overtall og Niskakangas setter inn returen til 2-5! Men den lille gleden er kortvarig. Narvik legger på til 6-2 i overtall etter at Antonsen fikk en 2 minutter for holding. God periode fra Comet som har mest skudd, men det er Narvik som er mest effektive og leder fortjent.

Skuddstatistikk 2 periode:

Narvik 8 – 20 Comet

45:29 Utvisning Narvik N. Høva 2 minutter for slashing

50:47 Utvisning Comet M. Hansen 2 minutter for mange spillere på is

51:28 Mål 7-2 Narvik J. Ceder (M. Nordlund, C. Leth)

55:42 Utvisning Narvik W. Kuisma 2 minutter for delay of game

Tredje periode starter jevnt og selv om Narvik leder med 4 mål har ikke Comet gitt opp å jakter flere mål! Comet kan redusere når Narvi får en to minutter, men Comet er ikke effektive nok og Narvik holder unna. Comet pådrar seg en klønete utvisning for for mange spillere på is, Narvik er litt heldig som øker ledelsen til 7-2. Narvik finner kampen fortjent da de var mest effektive, selv om Comet hadde 20 skudd mer.