01:17 Utvisning Comet E. Antonsen 2 minutter for Roughing

02:38 Mål 1-1 Nidaros J. George (D. Hallstrøm)

04:14 Mål 1-2 Comet H. Kopperud (A. Niskakangas)

06:18 Utvisning Comet T. Skaarberg 2 minutter for interference

07:32 Mål 2-2 Nidaros M. Persson (J. George)

07:57 Utvisning Nidaros M. Persson 2 minutter for Roughing

07:57 Utvisning Comet J. Bugten 2 minutter for Roughing

11:03 Utvisning Nidaros A. Jonassen 2 minutter for Interference

12:05 Utvisning Nidaros S. Bråten 2 minutter for Interference

14:44 Utvisning Comet C. Myklebust 2 minutter for Tripping

16:47 Utvisning Nidaros H. Ratejczak 2 minutter for mange spillere på is

18:11 Mål 2-3 Comet A. Poulsen (D. Nilsson)

Comet får best start på kampen, og Grøndahl sender Comet i ledelsen før minuttet har gått, 0-1! Men den gleden er kortvarig, Nidaros utligner ikke mange minuttene senere, 1-1. Denne kampen svinger begge veier, Kopperud sender Comet tilbake i ledelsen 2-1 før det hår blitt spilt 5 minutter! Comet får en utvisning, noe som Persson utnytter og utligner for Nidaros, 2-2. Denne kampen har allerede blitt preget av utvisninger og flere skal det bli. Comet får sjansen i spill 5 mot 3, men klarer ikke å sette pucken i mål. Med nesten 3 minutter igjen å spille pådrar Nidaros seg en utvisning for seks mann på is. Nilsson fyrer av både to og tre ganger powerplay før Poulsen styrer inn 3-2!

Skuddstatistikk 1 periode:

Nidaros 10 – 13 Comet

20:30 Mål 2-4 Comet A. Niskakangas (H. Kopperud)

23:03 Mål 3-4 Nidaros L. Tjore (D. Bogdziul, M. Valen)

30:23 Utvisning Nidaros H. Ratejczak 2 minutter for mange spillere på is

31:02 Mål 4-4 Straffeslag M. Persson

31:02 Utvisning Comet A. Niskakangas 2 minutter for hekting

33:28 Utvisning Nidaros J. Selnes 2 minutter for holding

Det tar nøyaktig 30 sekunder før Niskakangas legger på til en tomålsledelse! Men igjen så reduserer Nidaros ikke lenge etterpå, Tjore setter inn 3-4 etter en del rot foran Comet sitt mål. Comet får sjansen i powerplay, men det er Nidaros som skårer. Persson blir tildelt ett straffeslag og setter en, 4-4. Jevn periode, men Comet har ikke fått til det gode spillet som i første periode.

Skuddstatistikk 2 periode:

Nidaros 14 – 12 Comet

42:52 Utvisning Comet U. Løvdal 2 minutter for Tripping

49:31 Utvisning Comet H. Enock 2 minutter for kne-takling

52:51 Utvisning Nidaros E. Sæteraas 2 minutter for Tripping

59:55 Utvisning Comet A. Poulsen 2 minutter for delay of game

Starten på tredje periode er jevn, og Nidaros får sjansen i powerplay etter nesten 3 minutter spilt. Nidaros får etablert spill, men får aldri pucken i mål. Comet får ikke skapt de farlige sjansene som de hadde i første periode. Comet får enda en utvisning etter en kjempe takling fra Enock som dommer dømmer 2 minutter, kne-takling. Heller ikke her får Nidaros tatt ledelsen. Med nesten 7 minutter igjen er det endelig Comet sin tur til å spille powerplay, Niskakangas har en kjempe mulighet på nesten helt åpent mål, men Nidaros sin keeper redder. Med 5 sekunder igjen får Poulsen en diskutabel utvisning i dropp etter at han havner oppe på pucken. Ingen mål i tredje periode og kampen går til sudden, 5 mot 5 til vi har en vinner.

Skuddstatistikk 3 periode:

Nidaros 8 – 2 Comet

4 Periode

64:22 Mål 5-4 Nidaros S. Falk-Larssen (M. Persson)

Nidaros avgjør i siste periode etter bra spill fra Persson som serverer Falk-Larssen på åpent mål.