Nidaros tar første stikk i play-in

03:46 Utvisning Nidaros Z. Bodini-Schmitt 2 minutter for Charging

05:29 Mål 0-1 Comet H. Vaglen (A. Poulsen, H. Kopperud)

18:37 Mål 1-1 Nidaros M. Kristoffersen (J. George, J. Persson)

Nidaros er det laget som starter kampen best og styrer mye av spillet i starten, men skaper ikke så mye sjanser. Comet får kampens første powerplay, og den sjansen tar de godt vare på! Vaglen får stå helt alene i slottet og setter inn 1-0! Comet står bra opp i egen sone og midtsonen, men det er Nidaros som skaper mest og har mest puck. Reduseringen kommer etter at Zurawski mister spaken sin og Kristoffersen setter inn 1-1 på tampen av perioden. Nidaros har vært det førende laget, men det er Comet som har skapt de største sjansene.

Skuddstatistikk 1 periode:

Nidaros 12 – 4 Comet

21:12 Utvisning Nidaros J. George 2 minutter for tripping

30:49 Utvisning Nidaros J. Rostad 2 minutter for høy-kølle

30:49 Utvisning Comet D. Nilsson 2 minutter for usportslig oppførsel.

33:36 Mål 2-1 Nidaros S. Falk-Larssen (Z. Bodini-Schmitt, S. Bråten)

37:01 Utvisning Comet C. Myklebust 2 minutter for slashing

Det er igjen Nidaros som starter best, men Comet får sjansen i powerplay tidlig å kan gå opp i ledelsen. Comet spiller bra og får etablert spill, men pucken sitter ikke i mål. Nidaros er det laget som styrer kampen akkurat som i første periode, men Comet holder unna i egen sone. Det blir en utvisning til begge lag og spill 4 mot 4, ikke mye sjanser til lagene og det ebber ut. Nidaros tar ledelsen etter at Falk-Larssen får holde lenge i pucken, 2-1. Med 3 minutter igjen av perioden får Comet en 2 minutter og Nidaros kan gå foran med to, men det skjer ikke. Samme kamp bilde i andre periode som i første.

Skuddstatistikk 2 periode:

Nidaros 15 – 10 Comet

45:54 Utvisning Comet 2 minutter for interference

47:41 Mål 3-1 Nidaros M. Valen (V. Adelsons, J. Selnes)

48:27 Utvisning Nidaros E. Sæteraas 2 minutter for kryss-takling

49:21 Utvisning Nidaros M. Fillingsnes 2 minutter for Roughing

53:43 Utvisning Nidaros J. Rostad 2 minutter for Interference

55:59 Mål 3-2 Comet H. Kopperud (D. Nilsson, H. Enock)

59:04 Mål 4-2 Nidaros D. Hallstrøm (J. Persson)

Kampbildet fortsetter sånn som det har gjort de to forgående periodene, men Comet opp og fram for å skåre mål. Zurawski pådrar seg en to minutter og Nidaros øker ledelsen til 3-1. Veien tilbake virker lang, men Comet får sjansen i spill 5 mot 3 litt senere. Dessverre sitter ikke pucken i mål selv med to spillere mer på banen. Litt ut av intet så reduserer Kopperud! 3-2 med 4 minutter igjen, Comet tar keeper med under to minutter igjen. Hallstrøm fanger opp pucken og setter spikern i kista, 4-2.