01:43 Utvisning Lørenskog E. Hermanrud 2 minutter for Hekting

07:24 Mål 1-0 Comet A. Laschitza (L. Stark)

11:28 Mål 2-1 Comet H. Kopperud (D. Nilsson, H. Vaglen)

13:30 Utvisning Lørenskog F. Pedersen 2 minutter for Interference

13:49 Mål 3-1 Comet H. Vaglen (H. Kopperud, D. Nilsson)

19:01 Utvisning Lørenskog D. Aas-Larsen 2 minutter for kryss-takling

Kampen starter i ett bra tempo og Lørenskog får best sjanser i starten. På tiden 01:43 får Comet ett powerplay å sjansen til å sette kampens første. Lørenskog er gode i midtsonen og hindrer Comet i å etablere spille i offensiv sone. Stark og Laschitza kommer 2 mot 1, Stark gir pucken til Laschitza som gjør ingen feil å sender Comet i føringen, 1-0! Ikke lenge etterpå klarer Rystad å utligne etter litt svakt backspill fra Comet. 2-1 kommer litt ut av intet etter at Nilsson skyter og pucken går via Kopperud og inn! 2 minutter senere får Lørenskog en utvisning og 19 sekunder senere styrer Vaglen inn 3-1! På tampen av perioden får Lørenskog en og Comet starter 2 periode i overtall.

Skuddstatistikk 1 periode:

Comet 9 – 4 Lørenskog

24:03 Mål 3-2 Lørenskog M. Ekberg (A. Gulbrandsen)

24:23 Mål 3-3 Lørenskog M. Papuga (E. Hermanrud, A. Gulbrandsen)

32:06 Utvisning Lørenskog V. Inderlid 2 minutter for Interference

37:28 Utvisning Comet A. Laschitza 2 minutter for Slashing

38:10 Mål 3-4 Lørenskog E. Hermanrud (D. Aas-Larsen, K. Pihlqvist)

38:57 Utvisning Comet V. Stark 2 minutter for Slashing

38:38 Utvisning Comet J. Grøndahl 2 minutter for Tripping

Comet får ikke utnyttet det minuttet de hadde i overtall. Lørenskog utnytter en feil fra en Comet back og setter inn 2-3. Lørenskog har fått blod på tann og utligner 20 sekunder senere, 3-3. Comet ser helt rystet ut og skaper ingen sjanser. Comet får sjansen i overtall, men heller ikke her sitter den. Med under 3 minutter igjen får Laschitza en utvisning, Lørenskog får etablert spill og bruker ikke lange tiden på å ta føringen i kampen, 4-3. Med nesten ett minutt igjen får Comet en dobbelutvisning og spiller 58 sekunder 3 mot 5 i starten på tredje periode.

Skuddstatistikk for 2 periode:

Comet 9 – 15 Lørenskog

42:37 Mål 3-5 Lørenskog J. Opsahl (F. Pedersen)

44:13 Utvisning Comet V. Stark 2 minutter for Albue-takling

47:00 Utvisning Lørenskog F. Pedersen 2 minutter for Hekting

58:57 Mål 3-6 Lørenskog J. Hallberg (E. Hermanrud, M. Papuga)

Comet holder unna i spill 3 mot 5, men ikke lenge etterpå setter Lørenskog inn sitt femte for kvelden. Comet får ikke helt til det spillet de hadde i første periode og Lørenskog virker mer sultne på seier. Comet får sjansen med i overtall når det er 13 minutter igjen, men heller ikke her sitter pucken i mål. Comet må bytte keeper grunnet en skade på Kåberg etter at han ble kjørt inn i målet. Tukun står bra de få minuttene han får, men med nesten ett minutt igjen tar Comet keeper og Lørenskog setter sitt 6 i åpen kasse. Vi tar en fjerde plass i årets serie og møter Nidaros i Play-inn.