Vi tar seieren i helgens første hjemmekamp mot Bergen!

02:54 Utvisning Comet W. Olofsson 2 minutter for holding

04:50 Mål 1-0 Comet A. Niskakangas (H. Kopperud)

16:34 Mål 2-0 Comet H. Kopperud (A. Laschitza, H. Vaglen)

Bergen starter kampen best og presser Comet hardt i egen sone, Comet sliter med å spille seg ut av egen sone. Comet får en to minutters utvisning, Bergen får etabler spill og er veldig nærme skåring, men Åkberg står på huet! Imot spillets gang, i undertall er det Comet som skårer først! Niskakangas tar med seg pucken inn i Bergen sin sone og setter pucken i krysset, 1-0! Bergen er gode i Comet sin sone og fremprovoserer feil fra Comet. Med under 4 minutter igjen skårer Comet igjen! Denne gangen er det Kopperud som setter returen fra Laschitza, 2-0! Grei periode fra Comet, men slurver for mye i egen sone.

35:10 Utvisning Bergen D. Brandshaug 2 minutter for knetakling

35:29 Mål 3-1 Comet H. Vaglen (H. Kopperud, H. Enock)

39:33 Mål 4-1 Comet D. Trnavsky

Bergen starter perioden best og setter inn redusering etter 30 sekunder. Begge lag får noen overtall, men ingen av lagene klarer å sette pucken i mål, begge lag sine keepere står en god kamp. Bergen får første en 2 minutter, og ikke lenge etterpå får Bergen enda en. I spill 5 mot 3 setter Vaglen pucken bak Bergen sin keeper, 3-1. Med under 30 sekunder igjen er det fult kaos foran sitt mål, pucken sniker seg inn. Målet ble først avblåst, men ble godkjent til slutt.

Comet 16 – 11 Bergen

41:41 Utvisning Comet S. Rekstad 2 minutter for tripping

51:12 Mål 4-2 Bergen A. Skage (J. Sandberg, C. Hjertberg)

52:38 Mål 5-2 Comet H. Kopperud (H. Vaglen, A. Niskakangas)

53:27 Utvisning Comet H. Enock 2 minutter for kryss-takling

53:27 Utvisning Comet H. Kopperud 2 minutter for usportslig oppførsel

53:33 Mål 5-3 Bergen P. Åman (D. Nilsson, L. Fransson)

54:10 Mål 6-3 Comet C. Myklebust (H. Vaglen)

55:11 Mål 6-4 Bergen J. de Jonge (P. Åman, D. Nilsson)

56:55 Utvisning Bergen 2 minutter for mange spillere på is

58:08 Utvisning Comet S. Rekstad 2 minutter usportslig oppførsel

58:08 Utvisning Bergen D. Nilsson 2 minutter usportslig oppførsel

59:56 Mål 6-5 Bergen J. Fløholm (J. de Jonge, L. Fransson)

Jevn start på siste periode, Bergen får ett powerplay tidlig i perioden, men de klarer ikke å utnytte det. Bergen reduserer til 2-4 og tenner ett lite håp, men Kopperud legger på til 5-2 ikke lenge etterpå. Med en tre måls ledelse virker dette å gå veien, men nei. Først får Enock en to minutter og Kopperud snakker på seg en to minutters utvisning, Bergen reduserer til 3-5 i spill 5 mot 3 med under 7 minutter igjen. I undertall setter Myklebust inn 6-3 etter at han og Vaglen kommer to mot en! Minuttet senere reduserer igjen Bergen og er igjen to mål bak, med under 5 minutter igjen. Bergen får en klønete to minutter og Comet kan ro dette inn, blir ingen mål i det overtallet. Med 4 skunder igjen reduserer Bergen til 5-6, men til ingen nytte. Comet vinner helgens første kamp!