FØLG OSS:

Dobbel-signering!

Vi har i dag signert en kontrakt med både David Nilsson og Victor Stark for neste sesong! David og Victor kom til Comet på slutten av sesongen inn mot play-in og kval. David kom fra divisjons kollega Bergen, der var David ligaens beste poengplukker. Under play-in og kvalik var David en viktig spiller som spilte i samme back-par sammen med Hugo. Victor kom fra Hockeytvåan der han hadde produsert bra med poeng. Victor viste at han er en viktig spiller når kampene blir jevne med sine gode ferdigheter med puck og blikk for spillet.

 

David spilte 13 kamper sist sesong for Comet og gjorde 12 poeng (3+9)

Victor spilte 15 kamper sist sesong for Comet og gjorde 9 poeng (2+7)

 

Etter en prat med begge spillerne har vi stor tro på at neste sesong blir bra!

 

Hvorfor valgte du å signere for Comet neste sesong, David?

– Jeg valgte å signere fordi jeg fikk ett veldig bra inntrykk den tiden jeg var her sist sesong. Det har også med helheten med at det finnes gode forutsetninger til å utvikles som spiller for meg og at vi som ett lag kan bygge videre på den kvalikken vi hadde!

-Tiden jeg hadde i Comet nå var veldig fin både på og av isen. Og fra første matchen vi hadde oppi i Nidaros selv om det ble tap så fikk man følelsen av at vi som lag hadde noe stort på gang, litt bitter slutt, men etter å ha fått det litt på avstand så gjorde vi noe fantastisk og vekket vi hockey interessen i byen til liv igjen!

– Av meg denne sesongen kan man forvente seg en spiller som kommer til å gi alt hver gang jeg tar på meg Comet drakta! Jeg vil også prøve å bidra med ett bra spill både offensivt, men også defensivt. Vil også bidra til at vi forhåpentligvis har noe å feire i april.

 

Hvorfor valgte du å signere for neste sesong Victor?

– Grunnen til at jeg valgte å fortsette i Comet er at jeg fikk en bra følelse den korte tiden jeg var her. Klubben er seriøse og proffe og har ambisjoner, en reise jeg også vil være med på!

– Det var kanon bra fra første stund jeg kom til Comet! Jeg trives veldig bra i laget og fikk ett bra overblikk av Halden som by. Jeg kommer til å jobbe hardt både framover på banen, men også bakover.

– Nå har jeg fått kjenne på hvordan det er i både serien, men også kvalet. Jeg kommer til å komme enda mer forberedt til sesong start kommende sesong.

 

Vi har også tatt en prat med Leif som er veldig fornøyd med å ha landet disse signeringene.

– David kom til oss 15 februar fra Bergen og tilførte tyngde og en bra offensiv trussel. David kom bra inn i gruppen med engang og ble godt tatt vare på av gruppa. David kommer til å bety mye for laget og er en spiller som hever back besetningen vår. Vi er kjempe fornøyde med å signere en spiller på David sitt nivå.

 

– Victor kom inn i laget likt med David, rett før overgangsvinduet stengte 23 februar. Victor har en x-faktor i spillet sitt som gjør at han tilfører ett positivt offensivt spill som er teknisk med fart.

 

– Det blir spennende å se både David og Victor fra starten av sesongen i Comet. Lagbygget er i fullsving i Comet og dette kjennes veldig positivt ut så langt!

 

2 Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *