FØLG OSS:

Grøndahl og Rekstad er med også neste sesong!

Vi har i dag signert kontrakter med både Jørgen Grøndahl og Sander Rekstad for neste sesong!

 

Jørgen kom til Comet før sesongen fra Lørenskog. Jørgen startet sesongen bra, men ble skadet tidlig og slet en stund med hjernerystelse. Jørgen spilte 20 seriekamper og gjorde 16 poeng (4+12). Under play-in og kval var Jørgen en viktig spiller som skåret viktige mål. Det viktigste kom i siste kamp borte mot Nidaros i play-in, der han tar med pucken fra egen sone og utligner til 4-4!

 

– Jørgen er en spiller med fart og er pucksterk, det kjennes bra at Jørgen velger å signere en ny kontrakt, sier Leffe om signeringen av Grøndahl.

 

Vi har også snakket med Jørgen som er fornøyd med å fortsette i Comet neste sesong!

 

– Synes den første sesongen i Comet var veldig spennende og lærerik. Jeg ble tatt kjempegodt i mot av både spillere, trenere og fans som har gjort at jeg trives godt i klubben, sier Jørgen på spørsmål om hvorfor han valgte å signere ny kontrakt.

 

Hvordan synes du sesongen gikk i forhold til forventningene?

– Jeg synes sesongen var ganske turbulent sånn resultatmessig, men jeg synes vi klarte å snu det bra og komme oss til kvaliken. Selv om vi ikke gikk hele veien, så synes jeg vi leverte over det som var forventet med fire av seks seiere, dessverre var det ikke nok til en eliteserieplass, sier Jørgen.

 

Hvordan synes du sesongen gikk for din del?

– Synes jeg hadde en okei sesong med tanke på at jeg var ute med skade en lengre periode. Det er tøft å komme tilbake 100% etter å ha vært så lenge ut, men man må bare gjøre det beste ut av det. Får satse på at denne sesongen blir skadefri, og at man kan være med å bidra enda mer gjennom sesongen.

 

 

19/20 sesongen kom Sander Rekstad til klubben etter at han hadde spilt ungdoms hockey i Sparta og Växjö Lakers. Etter 4 sesonger i Comet har Rekstad blitt en av de mer rutinerte spillerne på laget. Sist sesong var Sander skadeplaget og fikk bare 29 kamper i seriespillet og var ikke med i play-in eller kvalspillet.

 

– Det kjennes veldig bra at Sander er med videre og kjernen som Sander tilhører i laget holdet intakt, og det er en styrke for framtiden. Sander er en pucksterk spiller og har den erfarenheten som behøves i Comet. Han har også en viktig rolle i garderoben, sier Leffe.

 

 

– Jeg valgte å signere 1 år til for at jeg har trivdes veldig bra i Comet de fire årene jeg har vært her. Jeg vil være med på den reisen vi har starta på dem siste årene, sier Rekstad om hvorfor har fortsetter i den grønne drakta.

 

Hva er forventningene til neste sesong, Sander?

– Det er å bygge videre på det vi har starta på i år og ta det neste nivå. Føler det begynner å bli skikkelig hockey feber i Halden by, og det fikk vi se under kvalikken. Det var høyt nivå fra Halden folket og det er veldig givende å spille for.

 

Hvordan synes du sist sesong var for din egen del?

– Jeg var en del skadet forrige sesong så følte jeg liksom aldri kom inn i et flow i spillet mitt. Men jeg er motivert til å legge ned en skikkelig innsats i sommer og være klar til neste sesong, sier en motivert Sander Rekstad!

 

 

Her finner du statistikken til spillerne:

Jørgen: https://www.eliteprospects.com/player/204608/jorgen-svare-grondahl

Sander: https://www.eliteprospects.com/player/297274/sander-rekstad

 

 

Foto: Sofie Kitterød.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *