FØLG OSS:

Talentfulle spillere med videre neste sesong!

Den 20 år gamle backen Jesper Løken Bugten har signert en 1+1 kontrakt! Jesper kom til Comet før play-in i 21/22 sesongen. Jesper viste sist sesong at han er en back med ett stort potensiale og en spiller til å stole på tross sin unge alder. Jesper har så langt 56 kamper i den grønne drakta og har 11 poeng (1+10).

 

– Det kjennes bra at Jesper skriver en 1+1 kontrakt. Han er en spiller som har ambisjoner om å ta det neste steget og trives i klubben, Sier Leffe.

 

Ola Strandem Hurthi, Magnus Nybraaten Hansen og Casper Einvik Myklebust fortsetter videre på sine kontrakter for 23/24 sesongen! Disse kom til Comet før sist sesong, de viste gode ferdigheter og tok steg under sesong.

 

– Dette er unge spillere som kommer til å være bedre hockeyspillere neste sesong. Litt opp til de selv om de legger ned jobben i sommer og tar med seg den erfaringen de fikk denne sesongen. Det skal bli moro å jobbe videre med disse og utvikle de videre! Sier Leif.

 

Statistikken til spillerne finner du her:

Jesper Løken Bugten

Ola Strandem Hurthi

Magnus Nybraaten Hansen

Casper Einvik Myklebust

 

Foto: Sofie Kitterød.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *