FØLG OSS:

Byggfirma Lintho og Skogli dobler sitt bidrag, og blir sølvsponsor!

Det lokale byggfirmaet kom inn som ny sponsor i forkant av 2022/2023 sesongen. Nå har de valgt å doble sitt bidrag og blir sølvsponsor for sesongen 2023/2024! Byggfirma Lintho og Skogli drives av Joakim Lintho og Espen Skogli og de kan hjelpe deg med det meste innen snekkerfaget!

Om bedriften

Byggfirma Lintho og Skogli AS ble etablert i 2015 og består nå av 9 ansatte og 3 lærlinger. Vi holder til i Halden og tar på oss de fleste jobber innen snekkerfaget. Samtidig tar vi også på oss jobber utenfor Halden. Med lang erfaring og god kompetanse kan du stole på at jobben som blir utført er av høy kvalitet.

Vi tar på oss alt fra rehabilitering og nybygg til påbygg og vindusbytte, samt bygging av kjøkken og bad. Kontakt oss i dag for en uforpliktende samtale!

samtale!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *