FØLG OSS:

Eirik Hafstad Johansen er ny back i Comet!

Vi har i dag signert en kontrakt med den 21 år gamle backen, Eirik Hafstad Johansen! Eirik har Sparta som moderklubb og gikk til Lillehammer i 17/18 der han ble en del av Lillehammer sitt U18 lag. Han tok steget opp til U21 sesongen etter og ble belønnet med spill på U18 landslaget. Sesongen 21/22 ble Eirik en del av laget til Narvik og havnet på 5. plass i +/- statistikken med hele +30!

 

– Eirik har en stor fordel med sin størrelse og har stor styrke i det defensive spillet, men er en bra to-veis back og kommer til å ta store steg kommende sesong. Sammen med David og Markus har vi fått inn bra med størrelse på backsiden og det kjennes veldig bra, sier Leffe.

 

– Jeg valgte å signere for Comet da det virker som en seriøs klubb som satser bra sportslig. De spiller morsom hockey som jeg tror vil passe meg bra. Jeg har også hørt mye positivt om klubben og det har alltid vært bra trykk i hallen de gangene jeg har spilt der, så jeg gleder meg til å komme i gang, sier Eirik.

 

– Som spiller vil jeg beskrive meg selv som en skøytesterk, defensiv back med god rekkevidde og et godt blikk for spillet. Jeg liker å spille fysisk og være med fremover når muligheten byr seg, sier Eirik.

 

 

Her finner du statistikken til Eirik: https://www.eliteprospects.com/player/477889/eirik-hafstad-johansen

 

Foto: Sofie Kitterød.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *