FØLG OSS:

Håkon Vaglen søker nye utfordringer utenfor Halden!

Haldenseren Håkon Vaglen fortsetter sin karriere utenfor Halden til høsten

Vår kjære Håkon Vaglen har denne uken meddelt klubben om at han ønsker å søke nye utfordringer til høsten og sesongen 2023/2024. Han er nettop ferdig med sin utdanning på Høgskolen i Østfold og forteller at etter mange år i trygge omgivelser ønsker han å gripe muligheten til å reise utenbys og få et miljøskifte.

Håkon er født og oppvokst i Halden, toksi første skøyteskjær i Comet Halden, hadde ungdomstiden sin i Sparta, etterfulgt av 2 år i Vålerenga før han kom hjem til Halden igjen. Det ble hele 6 sesonger hjemme i Comet Halden, før han nå ønsker et miljøskifte.

Håkon hadde opprinnelig en kontrakt som strakk seg ut sesongen 2024/2025, men klubben ønsker ikke å være til hinder for Håkons personlige utvikling og ønsker. Håkon har vært en av våre mest lojale spillere og en viktig del av stammen i laget de siste sesongene. Håkon har alltid gått foran som et godt forbilde når det gjelder oppmøte, treningsinnsats og positivitet i gruppa.  Vi takker Håkon for innsatsen og ønsker han lykke til videre. Vi håper at våre veier igjen møtes og at dere igjen kan se Vaglen i grønt.

Håkon Vaglen takker for tiden, og lukker på ingen måte dørene for de som håper å se han i grønt på et senere tidspunkt

«Etter en tøff og intens tankeprosess har jeg kommet til den beslutningen at jeg setter et punktum for min tid i Comet Halden for denne gang.

Dette handler kun om min egen personlige gnist for min videre hockeykarriere. Jeg er positiv til veien klubben er på. Positiv til Leffe og det sporstslige. Dette har på ingen måte noe med det å gjøre. Kun meg selv og at jeg trenger et miljøskifte for å kunne utvikle meg både som menneske og spiller. Jeg ser på mange av menneskene i og rundt laget som familien min, men jeg trenger å utfordre meg selv for å vokse som spiller og individ. Da må jeg ta det tøffe valget og reise fra Halden.Jeg har vært i Comet i hele min voksne karriere i 6 år nå og ønsker å se hva jeg kan få til et annet sted. Samtidig har jeg lyst til å utfordre meg selv ved å gå ut av komfortsonen og dra fra det nære og kjære her i Halden.»

«Hva kan du si til supporterene som håper å se #40 Vaglen i grønn drakt igjen?»

«Dette er på ingen måte en dør som lukkes til Comet Halden fra min side. Det er også inntrykket jeg har fra ledelsen. Uansett hva jeg skulle velge neste sesong er dette for meg selv og min personlige reise som hockeyspiller. Jeg har hatt en fantastisk reise i Comet, som spiller og ikke minst menneske. Det jeg har gjort på isen håper jeg for andre gjenspeiler hardt arbeid, ofre seg og gjøre alt for klubben. Men aller viktigst har tiden i comet gjort meg til et bedre menneske, jeg har lært å ta større ansvar som leder i laget og tenke på de rundt meg fremfor meg selv. Det inntrykket håper jeg de som kjenner meg sitter igjen med også. Og til slutt var vi virkelig nære å nå det store målet om å rykke opp. Vi klarte det nesten, men glapp på målstreken. Jeg håper og tror comet tar steget opp etterhvert. Skulle det skje blir det uten meg, det er synd. Men et valg jeg må stå for og stå i.

Jeg ønsker å takke alle i organisasjonen og alle de flotte menneskene jeg har møtt i tiden min i Comet. Lykke til både på og utenfor isen i sesongen som kommer. På gjensyn, mitt hjerte vil alltid være grønt!💚» Avslutter Vaglen

Hovedtrener Leif Carlsson takker Vaglen for et lærerikt år sammen.

«En trist beskjed å få. Jeg fikk denne uken beskjed av Håkon om at han ønsker å fortsette karrieren i en annen by enn Halden. Etter en lang samtale med Håkon så fortsår jeg og respekterer hans beslutning, til tross for at det er veldig vemodig. Håkon har vært og er en viktig spiller, han spiller alltid med et stort hjerte. Håkon vil ut og teste sine vinger og prøve noe nytt og det får vi respektere. Personlig er det en stor «förlust» og han kommer til å være savnet. Jeg og Håkon har hatt mange hyggelige samtaler og lærerike erfaringer sammen. Håkon er en spiller som alltid setter «laget före jaget». Jeg håper at vi ser Håkon i kommet igjen i snar fremtid, lykke til med nye erfaringer Håkon» avslutter Carlsson

Styreleder Thorbjørn Danielsen har fulgt Vaglen i flere år, og takker for fine år

«Håkon har medelt klubben at han ønsker nye utfordringer for å kunne utvikle seg selv som hockeyspiller. Vi synes det er leit at Håkon forlater Comet, men vi vil ikke stå i veien for hans ønsker og vi respekter Håkon sitt valg fullt ut. Håkon har vært en viktig brikke i Comet med sin treningsvilje og sitt engasjement i klubben. Håkon har vært en lokal gutt som har gått foran med sin treningsvilje og har alltid satt laget foran seg selv. Han har med sin innstilling også vært en del av kapteins teamet de siste årene, og vært en sentral brikke i Comets utvikling og kultur de siste årene. Håkon er en person vi har satt pris på, og håper at vi ser han i klubben igjen på et senere tidspunkt. Lykke til, Håkon!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *