FØLG OSS:

Kuisma til Comet!

Vi har i dag signert en kontrakt med den 21 år gamle forwarden, William Steinsvik Kuisma fra Stavanger! William har vokst opp i Stavanger og spilt hele karrieren der før han sist sesong tok turen opp til Narvik. William har allerede rukket å fått 17 kamper for Oilers, debyen kom i 20/21 sesongen. Sist sesong gjorde William 16 poeng (14+2) på 35 kamper for Narvik.

 

– William er en hardtarbeidende forward som liker å være en irriterende spiller for motstandere på isen, og er veldig sterk i undertall spillet. Det føles godt at William nå vender reisen mot Comet og har et mål om å ta neste steg for å nå Fjordkraft, sier Leffe om ny-signeringen.

 

Statistikken til William finner du her: https://www.eliteprospects.com/player/549504/william-steinsvik-kuisma

 

 

Foto: Kjell G. Karlsen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *