FØLG OSS:

Tømrerfirma Magne H Karlsen øker bidraget og blir bronsesponsor!

Magnus Sviggum Holmberg, Espen Svendsen og Magne Holmberg Karlsen

Tømrerfirma Magne H Karslen har vært med som Comet-sponsor i flere år. I forkant av forrige sesong valgte de å øke bidraget sitt. Det ga mersmak hos de ansatte og det har vært kamp blant de ansatte om billettene ved hver kamp. I forkant av sesongen som kommer har de derfor valgt å øke sitt beløp ytterligere mye takket være ansatt Espen Svendsen. Espen spurte sjefen sin om han kunne få lov til å bli trukket litt i lønn hver måned slik at bedriften kan øke sponsorbeløpet sitt. I tillegg til reklamen de har hatt i hallen vil derfor alle Victor Stark sine involveringer føre til reklame for Magne og gutta ober høyttaleranlegget i Halden Ishall!

Tømrerfirma Magne H. Karlsen

Tømrerfirma Magne H. Karlsen er et byggfirma som ble etablert våren 2009. Daglig leder har 40 års erfaring i bransjen og våtromssertifikat.

Firmaet har i dag 13 ansatte med svennebrev og 3 lærlinger. Vi i firma utfører alt innen tømrer og snekkerarbeide, bl.a. oppføring av nybygg og tilbygg, rehabilitering av gamle hus og hytter, garasjer, takomlegging, bygging av terrasser, skifting av dører og vinduer osv.  I tillegg tar vi også på oss byggesøknader, tegning og prosjektering av hus og hytter.

Har du behov for tømrer eller snekker i Halden, Sarpsborg eller Fredrikstad  – Kontakt oss gjerne!

Magne H. Karlsen

Daglig leder

https://www.magnekarlsen.no/

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *